Водна поліція

Мелодрама Водна поліція  дивитися онлайн в хорошій якості
Добавлено:
32 серії
Премєра:
2022
Країна:
Україна
Жанр:
детектив, кримінал, комедія
Режисер:
Тривалість:
45 хв.

«Водна поліція »:

"Водна поліція" - пригодницький серіал Антона Щербакова. Серед останніх робіт режисера можна виділити 8-серійний детектив «Суддя», 4-серійну мелодраму «Дружина з обміну» та 20-серійну мелодраму «Здається будинок біля моря». Крім того, Щербаков брав участь у створенні 4-го сезону детективного серіалу «Нюхач».

У центрі сюжету підрозділ водної поліції, який займається патрулюванням акваторії та розслідуванням серйозних злочинів, що сталися у водах величезного Дніпра. Водні поліцейські знаходитимуть та знешкоджуватимуть зловмисників, для яких велика річка стала об'єктом для провертання темних справ.

Реалізацією проекту займалася SPACE Production, яка стала лідером у виробництві українських серіалів. Знімали фільм у Києві. Саме у столиці й розпочала службу справжня водна поліція.

Ролі у новому серіалі виконуватимуть як заслужені та відомі багатьом актори, так і молоді.

Наприклад, Марго Баласанян виконає свою першу лінійну роль. Вона чудово впоралася з роллю айтішниці, а ось Міла Римар завдяки відвідуванню секції єдиноборств у дитинстві чудово показала себе в ролі поліцейського.

  • 0
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Українські серіали » Водна поліція (2022)