Заповідний спецназ всі серії

Мелодрама Заповідний спецназ  дивитися онлайн в хорошій якості
Добавлено:
20 серій
Премєра:
22 березня 2021
Країна:
Росія
Жанр:
бойовик, трилер
Тривалість:
45 хв.

Серіал бойовик, трилер «Заповідний спецназ »:

У Байкальської національному парку часом трапляються браконьєри, які завдають довкіллю серйозної шкоди і не розуміють, наскільки небезпечна їх діяльність. Але в цих прекрасних і тихих місцях, далеких від великих, гучних міст, цим злочинцям не вдасться залишатися безкарними. Цю розтяглася на багато кілометрів територію патрулює спеціальний загін природоохоронних силовиків. Їх прозвали заповідним спецназом. Браконьєри знають, що попадатися цим бійцям, смерті подібно.

І якщо члени загону проведуть затримання, то порушникам можуть загрожувати не тільки серйозні штрафи, а й фізичні каліцтва і навіть тюремні терміни. Товариші по службі ловлять браконьєрів на суші і в акваторії. Керує бравою групою відставний офіцер спецназу - досвідчений Юрій Тарханов. Браконьєрство є глобальним бізнесом, яким нерідко керують кримінальні авторитети, відморожені бандити рангом нижче і олігархи. Але заповідний спецназ не боїться воювати з великими фігурами злодійського світу і просто непередбачуваними агресивними громадянами. Заради порятунку унікального Байкальського національно парку кожен день учасники патруля ризикують власними життями.

Серіал Заповідний спецназ 1- 17, 18, 19, 20 серія дивитися онлайн всі серії підрят 20 серій

Дивитися серіал «Заповідний спецназ » онлайн всі серії

  • 50
Ви легально дивіться серіал Заповідний спецназ 20 серій онлайн безкоштовно, без підписок і СМС.
Серіал Заповідний спецназ всі серії дивитися онлайн безкоштовно в хорошій 4K UHD якості! Щоб почати перегляд потрібно натиснути на кнопку в плеєрі і через кілька секунд почнеться відтворення відео. Зверніть увагу, що подивитися Заповідний спецназ онлайн ютуб youtube, а також інші серіали і фільми ви можете не тільки на комп'ютері, але і на пристроях андроїд (Android), iPhone, iPad, SmartTV. Приємного перегляду, Друзі!
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Твій відгук на

онлайн серіал і саундтрек

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » 2021 » Заповідний спецназ (2021)