Всі віки кохання всі серії

Мелодрама Всі віки кохання  дивитися онлайн в хорошій якості
Добавлено:
8 серий
Премєра:
9 октября 2018
Країна:
Россия
Жанр:
комедия, мелодрама
Тривалість:
45 мин.

Серіал комедия, мелодрама «Всі віки кохання »:

Провідні персонажі драматичного фільму, схожі лише в одному, в тому, що у кожного з них не склалося особисте життя, як вони того бажали. Але долі не сумує, розігруючи новий сценарій. Вона дає всім героям ще один шанс на щастя і побудова міцних і довгострокових відносин. Розведений топ-менеджер Маковцов приймає рішення одружитися вдруге молоденькою няні своєї 14-річної дочки – Вікторії. Новоспечений наречений навіть не підозрює, що авантюрної особі, у якої вже є обранець, зовсім не потрібен він. Її цікавить лише багата стан, який вона збирається вміло прибрати до рук.

Колишня дружина Маковцова – Катерина, все ще молода, 37-річна жінка, закохується в 25-річного Ігоря. Незважаючи на шквал засуджень з боку навколишній і не тільки їх, вона купається в щасті і насолоджується пристрасними і романтичними зустрічами. Що ж стосується самого Ігоря, то йому подобатися Катя, але заважають юнакові лише настирлива Інна, від якої він ніяк не може позбутися. Чергова сцена ревнощів для хлопчини закінчується кульовим пораненням і лікарняним ліжком. На тлі всіх розбурханим трагедій дорослих, підліток Віка, у якої також не менше проблем, виявиться наймудрішою і витриманою, відчайдушно бажає, щоб мати з батьком награвшись свободи знову зійшлися.

Серіал Всі віки кохання 1-6, 7, 8 серія дивитися онлайн всі серії підрят 8 серий

Дивитися серіал «Всі віки кохання » онлайн всі серії

  • 0
Ви легально дивіться серіал Всі віки кохання 8 серий онлайн безкоштовно, без підписок і СМС.
Серіал Всі віки кохання всі серії дивитися онлайн безкоштовно в хорошій 4K UHD якості! Щоб почати перегляд потрібно натиснути на кнопку в плеєрі і через кілька секунд почнеться відтворення відео. Зверніть увагу, що подивитися Всі віки кохання онлайн ютуб youtube, а також інші серіали і фільми ви можете не тільки на комп'ютері, але і на пристроях андроїд (Android), iPhone, iPad, SmartTV. Приємного перегляду, Друзі!
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Твій відгук на

онлайн серіал і саундтрек

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Серіали » Всі віки кохання (2016)