Доглядальниця всі серії

Мелодрама Доглядальниця  дивитися онлайн в хорошій якості
Добавлено:
16 серий
Премєра:
14 мая 2018
Країна:
Россия, Украина
Жанр:
мелодрама, детектив, триллер
Тривалість:
45 мин.

Серіал мелодрама, детектив, триллер «Доглядальниця »:

Катерина Кірсанова викладала в середньому навчальному закладі. З деяких причин її звільняють, однак, доля одразу ж підкидає їй новий варіант працевлаштування. За цю працю дівчині обіцяють непоганий щомісячне винагороду. Так Катя потрапляє в розкішний особняк Шубиных, а це досить впливове сімейство в їх місті. Вона ще й не припускає, що їй доведеться зіткнутися не просто з хворим літнім чоловіком, якому необхідний догляд, але і з усілякими змовами, інтригами і таємницями, якими наповнений цей величезний будинок.

Коли дівчина розуміє, що її підопічний лише прикидається, багато що стає на свої місця, і вона мимоволі стає частиною авантюрної гри глави сімейства. Чоловік сповнений сил і міцний і відходити в інший світ поки що не збирається. Але обставини змусили його піти на цю виставу, після чого багато що стає зрозуміло йому і відповіді виникають самі собою. Однак, його родичам про це знати необов'язково, адже невідомо, як вони відреагують на таку новину. Доглядальниці доводиться допомагати власнику будинку приховувати правду і брати участь в драмі, що розгортається на її очах. Втекти вона вже не може, адже незважаючи на бідність їй відомо, що таке честь і гідність.

Серіал Доглядальниця 1- 13, 14, 15, 16 серія дивитися онлайн всі серії підрят 16 серий

Дивитися серіал «Доглядальниця » онлайн всі серії

  • 40
Ви легально дивіться серіал Доглядальниця 16 серий онлайн безкоштовно, без підписок і СМС.
Серіал Доглядальниця всі серії дивитися онлайн безкоштовно в хорошій 4K UHD якості! Щоб почати перегляд потрібно натиснути на кнопку в плеєрі і через кілька секунд почнеться відтворення відео. Зверніть увагу, що подивитися Доглядальниця онлайн ютуб youtube, а також інші серіали і фільми ви можете не тільки на комп'ютері, але і на пристроях андроїд (Android), iPhone, iPad, SmartTV. Приємного перегляду, Друзі!
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Твій відгук на

онлайн серіал і саундтрек

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Серіали » Доглядальниця (2018)