Гравець (2020)

Мелодрама Гравець (2020) дивитися онлайн в хорошій якості
Премєра:
29 декабря 2020
Країна:
Россия
Жанр:
комедия
Тривалість:
90 мин.

Фільм комедия «Гравець (2020)»:

Андрій працює звичайним викладачем університету, але шансів побудувати успішну кар'єру в навчальному закладі, у нього практично немає. Відсутність цілеспрямованості заважає домогтися певних висот, та й начальство у фільмі «Гравець» невдоволено недолугим співробітником. В один прекрасний момент він допускає непрощенну помилку, в результаті його звільняють прямо перед новорічними святами. Засмучений чоловік не знає, що робити і як повідомити дружині сумну новину. Останнім часом між ними складні відносини, сварки і недомовки можуть зруйнувати колись благополучний шлюб.

Напередодні чарівного свята Андрій мріє лише про спокійному існування і стабільне фінансове становище. Однак знайти пристойну роботу в короткі терміни практично неможливо. Дружина прийде в жах, коли дізнається, що чоловік залишився без роботи. В голові проносились жахливі картини чергового грандіозного скандалу, чого він не міг допустити. Необхідно терміново зловити удачу і виграти хорошу суму, але чоловік вибрав третій варіант. Він почав грати в покер, в надії зірвати куш, але читався і тепер на кін поставлено кар'єра кращого друга, майбутнє сина і власний шлюб.

Дивитися фільм «Гравець (2020)» онлайн в HD якості

  • 0
Фільм Гравець (2020) дивитися онлайн безкоштовно в хорошій 4K UHD якості! Щоб почати перегляд потрібно натиснути на кнопку в плеєрі і через кілька секунд почнеться відтворення відео. Зверніть увагу, що подивитися Гравець (2020) онлайн ютуб youtube, а також інші серіали і фільми ви можете не тільки на комп'ютері, але і на пристроях андроїд (Android), iPhone, iPad, SmartTV. Приємного перегляду, Друзі!
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Твій відгук на

онлайн фільм і саундтрек

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Фільми » Гравець (2020)