Платон (2008)

Мелодрама Платон (2008) дивитися онлайн в хорошій якості
Премєра:
20 ноября 2008 20 ноября 2008
Країна:
Россия
Жанр:
драма, комедия
Режисер:
Тривалість:
90 мин.

Фільм драма, комедия «Платон (2008)»:

Платон - успішний бізнесмен, тільки бізнес у нього своєрідний, він знаходить гарних дівчат і продає їх як іграшки, багатим чоловікам. На виручені гроші красень живе в своє задоволення і ні в чому собі не відмовляє. Одного разу до нього звертається багатий замовник Абдул, він просить Платона, щоб той влаштував йому побачення з Будь-якої, звичайною дівчиною яка працює в магазині одягу.

Платон без праці завойовує чарівність і серце дівчини, своєю привабливістю і пропонує їй зустрінеться з Абдулом за великі гроші. Він зумів переконати красуню, але дівчина вирішує помститися Платону, вона просить Абдула розправиться з ним...

Дивитися фільм «Платон (2008)» онлайн в HD якості

  • 0
Ви легально дивіться кіно Платон (2008) онлайн безкоштовно, без підписок і СМС.
Фільм Платон (2008) дивитися онлайн безкоштовно в хорошій 4K UHD якості! Щоб почати перегляд потрібно натиснути на кнопку в плеєрі і через кілька секунд почнеться відтворення відео. Зверніть увагу, що подивитися Платон (2008) онлайн ютуб youtube, а також інші серіали і фільми ви можете не тільки на комп'ютері, але і на пристроях андроїд (Android), iPhone, iPad, SmartTV. Приємного перегляду, Друзі!
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Твій відгук на

онлайн фільм і саундтрек

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Фільми » Платон (2008)