Зоя всі серії

Мелодрама Зоя  дивитися онлайн в хорошій якості
Добавлено:
8 серій
Премєра:
18 березня 2019
Країна:
Україна
Жанр:
мелодрама
Тривалість:
47 хв.

Серіал мелодрама «Зоя »:

Зої пощастило народитися в сім'ї забезпечених батьків. Вони ні в чому не відмовляли гаряче коханої і єдиної доньки, намагаючись виконати кожне її побажання, каприз і примха. Дівчинка звикла до розкішній обстановці, брендовому одягу, новітнім гаджетів і миттєвого виконання будь-рожевої мрії. Вона живе в своє задоволення і зовсім не думає про завтрашній день, звикла, що їй дістається в одну мить і з дивовижною легкістю. Раптово в її житті з'єднання являється справжня романтика, любов, пристрасні й палкі взаємини.

Хлопець відповів їй взаємністю, і вони почали зустрічатися. Героїня повністю віддалася волі запаморочливих почуттів, і погодилася на швидке пропозицію нареченого про заміжжя. Адже вона собі і не уявляє зараз життя без кохана. Підготовка до весільного торжества йде повним ходом. Вона вибрала шикарне плаття і продумала деталі прикраси залу. Все, як і мріяла, незабутньо і красиво. Несподівано Зоя дізналася про загибель майбутнього чоловіка. Підозри падають на впливового в певних колах чоловіка, і вона збирається помститися йому, не розібравшись до кінця в його винності. Це обернеться для неї серйозними наслідками.

Серіал Зоя 1-6, 7, 8 серія дивитися онлайн всі серії підрят 8 серій

Дивитися серіал «Зоя » онлайн всі серії

  • 50
Ви легально дивіться серіал Зоя 8 серій онлайн безкоштовно, без підписок і СМС.
Серіал Зоя всі серії дивитися онлайн безкоштовно в хорошій 4K UHD якості! Щоб почати перегляд потрібно натиснути на кнопку в плеєрі і через кілька секунд почнеться відтворення відео. Зверніть увагу, що подивитися Зоя онлайн ютуб youtube, а також інші серіали і фільми ви можете не тільки на комп'ютері, але і на пристроях андроїд (Android), iPhone, iPad, SmartTV. Приємного перегляду, Друзі!
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Твій відгук на

онлайн серіал і саундтрек

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Серіали » Зоя (2019)