Порт (2019)

Фільм драма «Порт (2019)»:

Повертаючись додому, дівчина раптово потрапила в аварію і отримала важкі травми. Залишившись в живих, вона, на жаль, втратила здатність самостійно пересуватися і опинилася в інвалідному кріслі. Змирившись з тим, героїня, на відміну від свого батька, практично втратила віру в те, що коли-небудь вдасться встати. Іменитий тренер, який призвів до слави багатьох спортсменів, направив всі сили на відновлення здоров'я доньки.

Розробивши унікальний тренажер, чоловік змушував її щодня займатися і спостерігав поліпшення. Кардинальні зміни в житті Кіри починаються з появою в тренажерному залі молодої людини по імені Андрій. Закохавшись з першого погляду, вона віддалася почуттів. Відомо, що справжня любов здатна творити дива. Так чи зможе дівчина знову відчути себе повноцінною людиною?

Дивитися фільм «Порт (2019)» онлайн в HD якості

  • 0
Фільм Порт (2019) дивитися онлайн безкоштовно в хорошій 4K UHD якості! Щоб почати перегляд потрібно натиснути на кнопку в плеєрі і через кілька секунд почнеться відтворення відео. Зверніть увагу, що подивитися Порт (2019) онлайн ютуб youtube, а також інші серіали і фільми ви можете не тільки на комп'ютері, але і на пристроях андроїд (Android), iPhone, iPad, SmartTV. Приємного перегляду, Друзі!
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Твій відгук на

онлайн фільм і саундтрек

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Фільми » Порт (2019)