Справа була на Кубані всі серії

Мелодрама Справа була на Кубані  дивитися онлайн в хорошій якості
Добавлено:
8 серий
Премєра:
15 августа 2011
Країна:
Россия
Жанр:
драма, мелодрама
Режисер:
Тривалість:
45 мин.

Серіал драма, мелодрама «Справа була на Кубані »:

Не секрет, що козаки гарячий народ, які ніяк не можуть обійтися без драматизму, вікових традицій ворожнечі і наступної за нею помсти. Григорій Лютий молодий лісник, сподівається, що йому вдасться здійснити свою мрію і стати успішним фермером. А ще він збирається в найближчому майбутньому зробити своїй красуні обраниці Христині Черкасовою – пропозиція. В мальовничу станицю після навчання повертається Дмитро Крутов. Хлопець навчався в столичному Вузі і тепер для нього в рідних краях відкриваються багато привабливих перспектив, тим більше що він єдиний синок заможного батька.

Два сімейства Лютих і Крутовых давно не ладнають і схоже їхні сини вирішують не порушувати звичний уклад. Але в цей раз розпалює неприязнь Діма, який знає як «насолити» противнику. Він на пару з дружками скориставшись відсутністю нареченого краде нічого не підозрюючу наречену. Гриць знаходить авантюриста на березі річки і між ними зав'язується неабияка підтасування. Молодша сестра Христини – Таня закохана в Лютого і визнається хлопчині в своїх почуттях. Як тепер буде розвиватися драматична історія, яка уплутує у вир непередбачуваних подій все більше очевидців і мимовільних учасників.

Серіал Справа була на Кубані 1-6, 7, 8 серія дивитися онлайн всі серії підрят 8 серий

Дивитися серіал «Справа була на Кубані » онлайн всі серії

  • 0
Ви легально дивіться серіал Справа була на Кубані 8 серий онлайн безкоштовно, без підписок і СМС.
Серіал Справа була на Кубані всі серії дивитися онлайн безкоштовно в хорошій 4K UHD якості! Щоб почати перегляд потрібно натиснути на кнопку в плеєрі і через кілька секунд почнеться відтворення відео. Зверніть увагу, що подивитися Справа була на Кубані онлайн ютуб youtube, а також інші серіали і фільми ви можете не тільки на комп'ютері, але і на пристроях андроїд (Android), iPhone, iPad, SmartTV. Приємного перегляду, Друзі!
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Твій відгук на

онлайн серіал і саундтрек

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Серіали » Справа була на Кубані (2011)