Друге повстання Спартака всі серії

Мелодрама Друге повстання Спартака  дивитися онлайн в хорошій якості
Добавлено:
12 серий
Премєра:
19 июля 2013
Країна:
Россия
Жанр:
драма, приключения, военный
Режисер:
Тривалість:
46 мин.

Серіал драма, приключения, военный «Друге повстання Спартака »:

Історична драма розповість про долю безстрашного героя Спартаку Котляревського. Чоловік військовий льотчик, який пройшов усю війну, бомбив Берліна в серпні 1941 року і відчайдушно бив нацистів в небі. Але замість очікуваної подяки, він отримує на Батьківщині величезний тюремний термін. Так, були у нього якось непередбачені обставини, коли пілота збили, але скільки він поклав ворожих літаків. Його збита машина впала тоді у радіусі дотику фашистських та радянських військ. Тоді він потрапив у справжній капкан непередбачуваності, з якого дивом зміг вибратися, вижити і повернутися до своїх.

Вимучений, знесилений, думаючи, що труднощі позаду, Спартак навіть і не припускав, що чорна смуга відчаю і розчарування чекає ще попереду. Він виявляється на допиті НКВС. Після катувань і тортур, його визнають зрадником батьківщини і відправляють по етапу в табір. Спартак немов повторюючи долю свого легендарного тезки, доведеться покладатися на себе, ставши рішучим і твердим. Він не може миритися з цією брехнею і несправедливістю і піднімає повстання, яке стане найбільшим в історії СРСР. Тільки так він змусив звернути на себе і йому подібних увагу, реабілітуватися і повернутися до своєї коханої, терпляче очікує його всі ці роки.

Серіал Друге повстання Спартака 1- 9, 10, 11, 12 серія дивитися онлайн всі серії підрят 12 серий

Дивитися серіал «Друге повстання Спартака » онлайн всі серії

  • 0
Ви легально дивіться серіал Друге повстання Спартака 12 серий онлайн безкоштовно, без підписок і СМС.
Серіал Друге повстання Спартака всі серії дивитися онлайн безкоштовно в хорошій 4K UHD якості! Щоб почати перегляд потрібно натиснути на кнопку в плеєрі і через кілька секунд почнеться відтворення відео. Зверніть увагу, що подивитися Друге повстання Спартака онлайн ютуб youtube, а також інші серіали і фільми ви можете не тільки на комп'ютері, але і на пристроях андроїд (Android), iPhone, iPad, SmartTV. Приємного перегляду, Друзі!
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Твій відгук на

онлайн серіал і саундтрек

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Серіали » Друге повстання Спартака (2012)