Доктор Лиза

Фільм драма, биография «Доктор Лиза»:

У житті Єлизавети бувають удари, але вона завжди стійко їх переносить, адже у неї є підтримка найближчих людей, включаючи турботливого і уважного чоловіка. А сильний внутрішній стрижень допомагає їй зберігати позитивний погляд на життя.

Дія фільму «Доктор Ліза» починається в той момент, коли героїня приступає до підготовки 30-ї річниці весілля. Для неї і чоловіка цей день повинен стати особливим, адже сімейні відносини були перевірені часом, зробивши їх двох по-справжньому щасливими.

Єлизавета розсилає запрошення близьким друзям і родичам, а після цього приступає до підготовки свята. Незабаром на порозі будинку з'являються тільки найважливіші для їхнього сімейного життя люди, включаючи дітей. Цей день вони повинні провести всі разом і ніщо не може його затьмарити. Але перед початком свята героїня фільму «Доктор Ліза» повинна побувати на Павелецькому вокзалі, де фонд «Справедлива допомога» займається прийомом потребують підтримки пацієнтів. Вона допоможе в організації, а після цього відправиться до чоловіка, друзям і дітям. Але у долі зовсім інші плани.

Дивитися фільм «Доктор Лиза» онлайн в HD якості

  • 0
Фільм Доктор Лиза дивитися онлайн безкоштовно в хорошій 4K UHD якості! Щоб почати перегляд потрібно натиснути на кнопку в плеєрі і через кілька секунд почнеться відтворення відео. Зверніть увагу, що подивитися Доктор Лиза онлайн ютуб youtube, а також інші серіали і фільми ви можете не тільки на комп'ютері, але і на пристроях андроїд (Android), iPhone, iPad, SmartTV. Приємного перегляду, Друзі!
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Твій відгук на

онлайн фільм і саундтрек

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Фільми » Доктор Лиза