Кохання з ароматом кави всі серії

Мелодрама Кохання з ароматом кави  дивитися онлайн в хорошій якості
Добавлено:
4 серії
Премєра:
25 вересня 2020
Країна:
Україна
Жанр:
мелодрама
Тривалість:
45 хв.

Серіал мелодрама «Кохання з ароматом кави »:

Робота в популярній міській кав'ярні стала для Алі найкращим виходом з положення. Після неприємного розлучення жінка залишається на руках з п'ятирічним сином. Зовні приваблива жінка не залишається без уваги сильної статі, але недавнє розставання залишає в душі недовіру до оточуючих. Єдиною гідною людиною можна вважати тільки Гошу. Молодий бізнесмен не скупився на знаки уваги, чим і завоював серце матері-одиночки. На жаль, побачення знову закінчуються розчаруванням. Залишившись наодинці зі своїм горем, Аля зустрічає Костю.

Новий знайомий пропонує нещасної стати учасником авантюри. Рідні наполягають на якнайшвидшій одруження завзятого холостяка і потрібно постаратися переконати їх у зворотному. Вчорашній бариста змушений вжитися в роль нахабної невігласи, якій судилося стати супутницею інтелігента. Ретельно продуманий план дає зворотний результат, коли все відбувається не за запланованим сценарієм. Пара розуміє, що гра породжує теплі почуття і веде до неминучого. Закоханих чекають випробування, адже минуле кожного нікуди не поділося. Кожен день йде боротьба за власне щастя і нагорода за старанність стане найкращим подарунком для людей, що освоїли взаєморозуміння.

Серіал Кохання з ароматом кави 1, 2, 3, 4 серія дивитися онлайн всі серії підрят 4 серії

Дивитися серіал «Кохання з ароматом кави » онлайн всі серії

  • 60
Ви легально дивіться серіал Кохання з ароматом кави 4 серії онлайн безкоштовно, без підписок і СМС.
Серіал Кохання з ароматом кави всі серії дивитися онлайн безкоштовно в хорошій 4K UHD якості! Щоб почати перегляд потрібно натиснути на кнопку в плеєрі і через кілька секунд почнеться відтворення відео. Зверніть увагу, що подивитися Кохання з ароматом кави онлайн ютуб youtube, а також інші серіали і фільми ви можете не тільки на комп'ютері, але і на пристроях андроїд (Android), iPhone, iPad, SmartTV. Приємного перегляду, Друзі!
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Твій відгук на

онлайн серіал і саундтрек

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Серіали » Кохання з ароматом кави (2020)