Помста як ліки всі серії

Мелодрама Помста як ліки  дивитися онлайн в хорошій якості
Добавлено:
4 серии
Премєра:
23 сентября 2017
Країна:
Россия
Жанр:
мелодрама
Тривалість:
45 мин.

Серіал мелодрама «Помста як ліки »:

Головна героїня мелодраматичного фільму юна Ліля, яка закохана в Костю, так як можна любити тільки в юності, без оглядки і самовіддано. Для неї коханий еталон у всіх відносинах, з усіма плюсами і мінусами. Сам хлопець також відповідав взаємністю дівчині, адже вона красуня. Не подобалася ця зв'язок лише владної матері юнака, вважала, що невдалий вибір сина. Вона збиралася підшукати нащадкові більш гідну кандидатку в дружини, а сама вміло підкупила лікарів і вмовила довірливу Лялю позбутися дитини.

Коли вже вся процедура закінчилася і на душі героїні все ще залишалася тяжкість провини і гіркота від пережитого, вона випадково дізнається про підлий обман підступної відбулася свекрухи. Рішення помститися приходить само собою. Чарівна спокусниця починає зустрічатися з батьком Костянтина – Анатолієм. І все було б добре, ретельно продуманий план повинен був спрацювати, але месниця розуміє, що всерйоз закохалася в чоловіка. Але що буде коли її власний обман буде розкритий? Чи пробачить її той, кому вона по-справжньому причепилася? Страждаючи від того, що відбувається, вона не знає, що робити далі і які кроки зробити: зізнатися, зникнути або йти до кінця?

Серіал Помста як ліки 1, 2, 3, 4 серія дивитися онлайн всі серії підрят 4 серии

Дивитися серіал «Помста як ліки » онлайн всі серії

  • 0
Ви легально дивіться серіал Помста як ліки 4 серии онлайн безкоштовно, без підписок і СМС.
Серіал Помста як ліки всі серії дивитися онлайн безкоштовно в хорошій 4K UHD якості! Щоб почати перегляд потрібно натиснути на кнопку в плеєрі і через кілька секунд почнеться відтворення відео. Зверніть увагу, що подивитися Помста як ліки онлайн ютуб youtube, а також інші серіали і фільми ви можете не тільки на комп'ютері, але і на пристроях андроїд (Android), iPhone, iPad, SmartTV. Приємного перегляду, Друзі!
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Твій відгук на

онлайн серіал і саундтрек

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Серіали » Помста як ліки (2017)