Моя сестра краще всі серії

Мелодрама Моя сестра краще  дивитися онлайн в хорошій якості
Добавлено:
4 серии
Премєра:
27 сентября 2021
Країна:
Россия
Жанр:
мелодрама
Режисер:
Тривалість:
45 мин.

Серіал мелодрама «Моя сестра краще »:

Ліля не зуміла досягти в житті кар'єрних висот і працює звичайним диспетчером в таксі. Не тільки це змушує дівчину переживати. Вона до цих пір турбується і переймається через догляду батька з сім'ї. Зараз цей чоловік став процвітаючим бізнесменом і публічною фігурою. Ліля з заздрістю і сумом стежить за життям татової нової сім'ї і вважає, що не варта його любові. Адже приблизно вісім років тому героїня мріяла вступити до медичного інституту і навіть активно готувалися до цього. Вона підробляла медсестрою в лікарні, набиралася практичного досвіду, прагнула в підсумку зробити кар'єру лікаря.

В клініку якось раз завалилася компанія її зведеної молодшої сестри по імені Єва, які попросили про допомогу. Після відходу молоді Ліля звернула увагу, що кудись зникли деякі ліки. Трохи пізніше її звинуватили в недбалості і сказали підписати заяву про звільнення. А через деякий час батько встав на сторону молодшої дочки, яка вміло прикидається жертвою, яка потребує підтримки. В результаті відносини Лілі з сім'єю фактично були зруйновані. Через довгі роки виявилося, що новий бос героїні, в якого т закохалася - наречений Єви. Ліля приймає виклик і збирається помститися суперниці.

Серіал Моя сестра краще 1, 2, 3, 4 серія дивитися онлайн всі серії підрят 4 серии

Дивитися серіал «Моя сестра краще » онлайн всі серії

  • 0
Ви легально дивіться серіал Моя сестра краще 4 серии онлайн безкоштовно, без підписок і СМС.
Серіал Моя сестра краще всі серії дивитися онлайн безкоштовно в хорошій 4K UHD якості! Щоб почати перегляд потрібно натиснути на кнопку в плеєрі і через кілька секунд почнеться відтворення відео. Зверніть увагу, що подивитися Моя сестра краще онлайн ютуб youtube, а також інші серіали і фільми ви можете не тільки на комп'ютері, але і на пристроях андроїд (Android), iPhone, iPad, SmartTV. Приємного перегляду, Друзі!
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Твій відгук на

онлайн серіал і саундтрек

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Серіали » Моя сестра краще (2021)