Перекоти поле (2021) всі серії

Мелодрама Перекоти поле (2021) дивитися онлайн в хорошій якості
Добавлено:
12 серий
Премєра:
30 августа 2021
Країна:
Россия
Жанр:
мелодрама
Тривалість:
45 мин.

Серіал мелодрама «Перекоти поле (2021)»:

Маша Ізімова вже не в перший раз намагається вступити в медичний ВУЗ, але знову провалює іспити. Щоб утішити подругу, Едик, Гена, Льоша і Ленка везуть її на пікнік. Лена сподівається спровокувати свого молодого чоловіка Гену на ревнощі і підбурює бойфренда з його двоюрідним братом Едиком. У Машу закоханий її однокласник Олексій, але вона не відповідає хлопцеві взаємністю і має намір вийти заміж за його брата на ім'я Володя. Але Володя виявляється людиною, яка здатна на зраду.

Адже наречений Маші раптово робить пропозицію Ірен - дочки багатого і впливового підприємця Анатолія Воскобойникова. Дівчина так сильно переймається через зраду коханого, що її навіть не радує визнання в найщиріших почуттях від Льоші, який довго не міг зважитися на таку відвертість. Через деякий час Маша влаштовується працювати медсестрою в селищній лікарні і не підозрює, що буде з її особистим життям далі. Її головні мрії залишаються незмінними: стати успішним доктором і вдало вийти заміж, створивши міцну і щасливу сім'ю. Напасті звалюються на Ізімову одна за одною. Вона вже давно перестала вірити в приємні сюрпризи долі. Чи виконає вона свої мрії?

Серіал Перекоти поле (2021) 1- 9, 10, 11, 12 серія дивитися онлайн всі серії підрят 12 серий

Дивитися серіал «Перекоти поле (2021)» онлайн всі серії

  • 70
Серіал Перекоти поле (2021) всі серії дивитися онлайн безкоштовно в хорошій 4K UHD якості! Щоб почати перегляд потрібно натиснути на кнопку в плеєрі і через кілька секунд почнеться відтворення відео. Зверніть увагу, що подивитися Перекоти поле (2021) онлайн ютуб youtube, а також інші серіали і фільми ви можете не тільки на комп'ютері, але і на пристроях андроїд (Android), iPhone, iPad, SmartTV. Приємного перегляду, Друзі!
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Твій відгук на

онлайн серіал і саундтрек

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » 2021 » Перекоти поле (2021)