Війна і мир подружжя Торбеєвих всі серії

Мелодрама Війна і мир подружжя Торбеєвих  дивитися онлайн в хорошій якості
Добавлено:
2 серии
Премєра:
1 декабря 2017
Країна:
Россия
Жанр:
мелодрама
Режисер:
Тривалість:
50 мин.

Серіал мелодрама «Війна і мир подружжя Торбеєвих »:

Влад Торбєєв приймає складне рішення розлучитися з дружиною, з якою щасливо прожив цілих два десятки років. Так Олена у свої сорок з невеликим років стає самотньою і покинутою разведенкой, нікому не потрібною. Але попереду жінку ще чекають довгий і принизливий шлюборозлучний процес. Хоча підприємливий чоловік сподівається, що все пройде швидко і не доставить йому великих розчарувань і незручностей. Чоловік так задоволений всім, що відбувається і зовсім не шкодує ні про що, що викликає в душі Олени біль і гіркоту. Чому він так поступає з нею.

Адже не так давно вони були ще рідними людьми, а тепер наче і не було тих років і близькості. У ній закипає таке обурення, що вона, перебуваючи у відчаї оголошує запеклу війну тепер вже противнику Владу. Хто б міг подумати, що розпочате протистояння зможе розбудити в цих двох ті самі романтичні почуття, які колись згуртували їх і зробили щасливими. Іскра любові розпалила згаслий вогонь і подружжя розуміють, що розлучення невихід з положення. Може дійсно варто поборотися за серце і увагу коханого і спробувати все виправити. Торбеевы вибирають цей тернистий шлях і дають собі ще один шанс.

Серіал Війна і мир подружжя Торбеєвих 1, 2 серія дивитися онлайн всі серії підрят 2 серии

Дивитися серіал «Війна і мир подружжя Торбеєвих » онлайн всі серії

  • 0
Ви легально дивіться серіал Війна і мир подружжя Торбеєвих 2 серии онлайн безкоштовно, без підписок і СМС.
Серіал Війна і мир подружжя Торбеєвих всі серії дивитися онлайн безкоштовно в хорошій 4K UHD якості! Щоб почати перегляд потрібно натиснути на кнопку в плеєрі і через кілька секунд почнеться відтворення відео. Зверніть увагу, що подивитися Війна і мир подружжя Торбеєвих онлайн ютуб youtube, а також інші серіали і фільми ви можете не тільки на комп'ютері, але і на пристроях андроїд (Android), iPhone, iPad, SmartTV. Приємного перегляду, Друзі!
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Твій відгук на

онлайн серіал і саундтрек

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Серіали » Війна і мир подружжя Торбеєвих (2017)