Чума всі серії

Серіал драма «Чума »:

Це зараз лихі 90-ті можуть сприйматися з посмішкою на обличчі, а тоді все було набагато серйозніше, суворіше і небезпечніше. Тоді практично кожен з жителів величезної країни зіткнувся зі злом і агресією твориться на теренах Росії. Здаються безглуздими розповіді про малинових піджаках, золотих цілях на шиї товщиною з палець і рекетирів, які забирали останні гроші, у тих, хто робив перші кроки в підприємництві. Люди, виходячи з дому, не знали повернутися вони ввечері до сім'ї або вони стануть мимовільними жертвами чергових розборок бандитських угруповань.

Але найстрашніше було усвідомлення того, що прийшла пора вписуватися в обставини нового життя, так як старе спокійне і розмірене існування вже ніколи не повернеться. Але, на жаль, не у всіх це виходило. Адже це не просто, ось так раптово опинитися на різних полюсах кримінальної епохи: появи олігархів і повне зубожіння народу. Це той випадок, коли доля роздає свої подарунки не по заслугах і справедливості. Тут діють зовсім інші закони – вовчому, де виживає тільки найсильніший. На очах руйнується ціла епоха, на зміну якій поспішає вже інша, де чоловіки поклоняються грошам, а жінки тим, у кого вони є.

Серіал Чума 1 - 21, 22, 23, 24 серія дивитися онлайн всі серії підрят 24 серии

Дивитися серіал «Чума » онлайн всі серії

  • 0
Ви легально дивіться серіал Чума 24 серии онлайн безкоштовно, без підписок і СМС.
Серіал Чума всі серії дивитися онлайн безкоштовно в хорошій 4K UHD якості! Щоб почати перегляд потрібно натиснути на кнопку в плеєрі і через кілька секунд почнеться відтворення відео. Зверніть увагу, що подивитися Чума онлайн ютуб youtube, а також інші серіали і фільми ви можете не тільки на комп'ютері, але і на пристроях андроїд (Android), iPhone, iPad, SmartTV. Приємного перегляду, Друзі!
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Твій відгук на

онлайн серіал і саундтрек

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Серіали » Чума (2015)