Гра в кальмара (2021) всі серії

Мелодрама Гра в кальмара (2021) дивитися онлайн в хорошій якості
Добавлено:
9 серий
Премєра:
17 сентября 2021
Країна:
Корея Южная
Жанр:
триллер, драма
Режисер:
Тривалість:
50 мин. (476 мин. всего)

Серіал триллер, драма «Гра в кальмара (2021)»:

Досить часто люди говорять, що заради грошей вони готові на все. Мало хто з них погодилися б ризикнути своїм життям заради 40 млн. Дол. Піти на відчайдушний крок можуть тільки ті, хто опинився в безвихідній ситуації. Головні герої серіалу «Гра в кальмара», якраз знаходяться на межі, тому і стали учасниками гри на виживання. Фірма, на якій кілька років трудився Кі ​​Хун, збанкрутувала. Хлопець став одним з перших в списках на скорочення.

В умовах економічної кризи, знайти нову роботу практично неможливо. У скрутному становищі перебуває і кращий друг Кі, Сан У. Тільки молода людина постраждав не від глобальної ситуації, його погубила жадібність. Сан У непогано заробляв, але йому весь час не вистачало грошей і хлопець перевів гроші компанії на власний рахунок. Аферу швидко виявили, Сан У необхідно в найкоротші терміни повернути всю вкрадену суму інакше його чекає страшна розправа. Коли друзі дізналися про незвичайну гру, вони не сумнівалися ні на мить, як виявилося пізніше це було даремно.

Серіал Гра в кальмара (2021) 1-7,8,9 серія дивитися онлайн всі серії підрят 9 серий

Дивитися серіал «Гра в кальмара (2021)» онлайн всі серії

  • 0
Серіал Гра в кальмара (2021) всі серії дивитися онлайн безкоштовно в хорошій 4K UHD якості! Щоб почати перегляд потрібно натиснути на кнопку в плеєрі і через кілька секунд почнеться відтворення відео. Зверніть увагу, що подивитися Гра в кальмара (2021) онлайн ютуб youtube, а також інші серіали і фільми ви можете не тільки на комп'ютері, але і на пристроях андроїд (Android), iPhone, iPad, SmartTV. Приємного перегляду, Друзі!
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Твій відгук на

онлайн серіал і саундтрек

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Серіали дорами » Гра в кальмара (2021)