Аферисти (2020) всі серії

Мелодрама Аферисти (2020) дивитися онлайн в хорошій якості
Добавлено:
10 серій
Премєра:
9 листопада 2017
Країна:
Казахстан
Жанр:
комедія, кримінал
Тривалість:
28 хв.

Серіал комедія, кримінал «Аферисти (2020)»:

Ще зовсім недавно життя чесного пенсіонера була розміреним і безхмарним. Жахан, який не може сидіти без діла з виходом на заслужений відпочинок влаштовується на підробіток охоронцем. Але вся звична ідилія впаде в один момент, коли старого звільняють з роботи, а його улюбленому онукові ставлять незворотний діагноз - лейкемія. Щоб врятувати дитину рідним потрібно зібрати 120 000 доларів, яких немає в сім'ї. Вимушені обставини штовхають чесного і принципового трудівника на слизьку доріжку авантюризму.

А що робити, адже на звичайній роботі таку суму йому не заробити за весь залишок життя. Він навіть не підозрював, що здатний поодинці розробити цілу шахрайську схему, але, щоб втілити її в життя потрібні вірні помічники. І тоді він звертається до старого приятеля Аділь, людині з кримінальним минулим. Сабиту, молодому оптимісту і Альбіні. Мріє про фінансову свободу. Перший же план здійснений на «Ура». Команда так увійшла у смак, що задумалася про наступну афері. Та й сам Жахан не бажає жити, як раніше, розуміючи, що на жаль гроші в цьому світі вирішують практично всі.

Серіал Аферисти (2020) 1- 7, 8, 9, 10 серія дивитися онлайн всі серії підрят 10 серій

Дивитися серіал «Аферисти (2020)» онлайн всі серії

  • 0
Ви легально дивіться серіал Аферисти (2020) 10 серій онлайн безкоштовно, без підписок і СМС.
Серіал Аферисти (2020) всі серії дивитися онлайн безкоштовно в хорошій 4K UHD якості! Щоб почати перегляд потрібно натиснути на кнопку в плеєрі і через кілька секунд почнеться відтворення відео. Зверніть увагу, що подивитися Аферисти (2020) онлайн ютуб youtube, а також інші серіали і фільми ви можете не тільки на комп'ютері, але і на пристроях андроїд (Android), iPhone, iPad, SmartTV. Приємного перегляду, Друзі!
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Твій відгук на

онлайн серіал і саундтрек

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Серіали » Аферисти (2020)