Пляж всі серії

Мелодрама Пляж  дивитися онлайн в хорошій якості
Добавлено:
48 серий
Премєра:
16 июня 2014
Країна:
Россия, Украина
Жанр:
детектив
Тривалість:
45 мин.

Серіал детектив «Пляж »:

Відважний міліціонер Парамонов родом з невеликого курортного містечка Азовска, розташований в Краснодарському краї. Чесний і непідкупний оперативник відразу ж виділяється з натовпу колег, які в більшості своїй зовсім не ставлять своєю метою служити закону і захищати громадян. Кожен з них або алкоголік, хабарник або мріє лише про перспективний кар'єрному зростанні. Коли-небудь герою довелося б робити складний вибір: перейти на темну сторону або подати у відставку. Досвідчений законник вибирає друге і добровільно йде на заслужений відпочинок.

З того моменту проходить вісім років. Парамонов дав собі слово, що змінить своє існування кардинально і буде жити розміреним і спокійним життям. Йому вдавалося всі ці роки притримувати поставленої мети, допрацювавши до посади директора місцевого пляжу. Але остаточно забути старі звички все ж не вдалося. Його давній приятель Дашко, тепер керує тим самим РВВС з якого пішов колишній детектив, за звичкою звертається до нього за порадою, особливо якщо мова йде про безнадійної ситуації. Так і в цьому частенько доводиться розбиратися в тих чи інших подій включаючи звичний дедуктивний метод. Адже на пляжі завжди, щось трапляється.

Серіал Пляж 1-46, 47, 48 серія дивитися онлайн всі серії підрят 48 серий

Дивитися серіал «Пляж » онлайн всі серії

  • 0
Ви легально дивіться серіал Пляж 48 серий онлайн безкоштовно, без підписок і СМС.
Серіал Пляж всі серії дивитися онлайн безкоштовно в хорошій 4K UHD якості! Щоб почати перегляд потрібно натиснути на кнопку в плеєрі і через кілька секунд почнеться відтворення відео. Зверніть увагу, що подивитися Пляж онлайн ютуб youtube, а також інші серіали і фільми ви можете не тільки на комп'ютері, але і на пристроях андроїд (Android), iPhone, iPad, SmartTV. Приємного перегляду, Друзі!
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Твій відгук на

онлайн серіал і саундтрек

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Серіали » Пляж (2014)