Кулагіни (2021) всі серії

Серіал детектив «Кулагіни (2021)»:

Аліса Кулагіна – керівник спецпідрозділу експертів, які працюють над розкриттям заплутаних злочинів. Нещодавно начальниці групи надали звання майора. Сам міністр публічно подякував співробітниці за сумлінне та професійне виконання службового обов'язку. У середовищі силових структур Аліса є шановним спеціалістом, а представники кримінального світу знають, що Кулагін краще не траплятися. З кар'єрою та покликанням у офіцера все чудово, ось тільки з особистим життям суцільні розчарування. З близьких родичів залишився лише батько – Леонід Кулагін, який свого часу був авторитетним та ефективним адвокатом.

Але з татом майору важко порозумітися. Дочка не може пробачити батькові, що він більшу частину часу завжди присвячував роботі, і майже не приділяв уваги сім'ї. Леоніда несподівано призначили куратором відділу Аліси, що стало для дівчини шоком. Це призводить до загострення протиріч між ними. Наразі родичі не зможуть втекти від вирішення внутрішньосімейних конфліктів. Чи зуміють батько та дочка знайти компроміси? Як зміниться їх характери під час служби у одному відділі? Чи можлива їхня спільна робота на тривалий термін?

Серіал Кулагіни (2021) 1 - 47, 48, 49, 50 серія дивитися онлайн всі серії підрят 50 серий

Дивитися серіал «Кулагіни (2021)» онлайн всі серії

  • 0
Серіал Кулагіни (2021) всі серії дивитися онлайн безкоштовно в хорошій 4K UHD якості! Щоб почати перегляд потрібно натиснути на кнопку в плеєрі і через кілька секунд почнеться відтворення відео. Зверніть увагу, що подивитися Кулагіни (2021) онлайн ютуб youtube, а також інші серіали і фільми ви можете не тільки на комп'ютері, але і на пристроях андроїд (Android), iPhone, iPad, SmartTV. Приємного перегляду, Друзі!
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Твій відгук на

онлайн серіал і саундтрек

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Серіали » Кулагіни (2021)