Сама дура (2020) всі серії

Мелодрама Сама дура (2020) дивитися онлайн в хорошій якості
Добавлено:
8 серий
Премєра:
5 ноября 2020
Країна:
Россия
Жанр:
драма, комедия
Режисер:
Тривалість:
15 мин.

Серіал драма, комедия «Сама дура (2020)»:

Серіал Сама дура! 2020 дивитися онлайн в хорошій якості можна на кіного безкоштовно. Серіал «Сама дура» - це підліткова драма, в якій описуються складні відносини між двома сестрами Марією і Христиною. Перша з дитинства не бачить, і тому батьки більшу частину свого часу приділяють турботі другої дочки, потураючи всім її запитам. Через це Христина перетворюється на справжню бунтарку, що призводить до постійних сварок в будинку.

Дівчині відомо, що її сестра не така вже й беззахисна - вона вміло маніпулює людьми, яких підкуповує ангельська зовнішність нещасної сліпий і її фізичний дефект. Але незважаючи на сутички сестри постійно виручають один одного зі складних ситуацій. Нова любов, складні зв'язку з татом і мамою, неприємності в школі - вони впораються з усіма випробуваннями, якщо зможуть приборкати власні амбіції ....

Серіал Сама дура (2020) 1-6, 7, 8 серія дивитися онлайн всі серії підрят 8 серий

Дивитися серіал «Сама дура (2020)» онлайн всі серії

  • 0
Ви легально дивіться серіал Сама дура (2020) 8 серий онлайн безкоштовно, без підписок і СМС.
Серіал Сама дура (2020) всі серії дивитися онлайн безкоштовно в хорошій 4K UHD якості! Щоб почати перегляд потрібно натиснути на кнопку в плеєрі і через кілька секунд почнеться відтворення відео. Зверніть увагу, що подивитися Сама дура (2020) онлайн ютуб youtube, а також інші серіали і фільми ви можете не тільки на комп'ютері, але і на пристроях андроїд (Android), iPhone, iPad, SmartTV. Приємного перегляду, Друзі!
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Твій відгук на

онлайн серіал і саундтрек

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Серіали » Сама дура (2020)