Перевал Дятлова (2020) всі серії

Мелодрама Перевал Дятлова (2020) дивитися онлайн в хорошій якості
Добавлено:
2 серии
Премєра:
16 ноября 2020
Країна:
Россия
Жанр:
триллер, детектив
Тривалість:
52 мин.

Серіал триллер, детектив «Перевал Дятлова (2020)»:

Серіал Перевал Дятлова 2020 дивитися онлайн в хорошій якості можна на кіного безкоштовно. Взимку 1959, група ентузіастів під керівництвом Ігоря Дятлова відправляється підкорювати засніжені вершини Уральських гір. Ця подорож стала раковим для всіх його учасників, оскільки більше живими їх ніхто не бачив.

Яка справжня причина загибелі туристів? Сходження снігової лавини або вони стали жертвами втікачів каторжників, а може справа в нечисту силу, що мешкає в тутешніх місцях? На розслідування цієї справи відправляють слідчу групу майора Олега Костіна. Ознайомившись з місцем події, він розуміє, що жодна з версій не збігається з вивченими їм доказами ....

Серіал Перевал Дятлова (2020) 1,2 серія дивитися онлайн всі серії підрят 2 серии

Дивитися серіал «Перевал Дятлова (2020)» онлайн всі серії

  • 80
Серіал Перевал Дятлова (2020) всі серії дивитися онлайн безкоштовно в хорошій 4K UHD якості! Щоб почати перегляд потрібно натиснути на кнопку в плеєрі і через кілька секунд почнеться відтворення відео. Зверніть увагу, що подивитися Перевал Дятлова (2020) онлайн ютуб youtube, а також інші серіали і фільми ви можете не тільки на комп'ютері, але і на пристроях андроїд (Android), iPhone, iPad, SmartTV. Приємного перегляду, Друзі!
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Твій відгук на

онлайн серіал і саундтрек

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Серіали » Перевал Дятлова (2020)