Папаньки 2 сезон (2020) всі серії

Мелодрама Папаньки 2 сезон (2020) дивитися онлайн в хорошій якості
Добавлено:
16 серий
Премєра:
11 мая 2020
Країна:
Украина
Жанр:
комедия
Тривалість:
45 мин.

Серіал комедия «Папаньки 2 сезон (2020)»:

Головні герої квартет близьких товаришів, які продовжують вірити у світле майбутнє і йти назустріч свої мрії, незважаючи на труднощі. Правда не всі приятелі такі цілеспрямовані, Єгор, наприклад, у своєму репертуарі і все такий же ледачий і безтурботний. Євген ніяк не позбудеться від залежності від своєї владної матері, незважаючи на те, сам давно турботливий батько і ростить і виховує трьох дітей. Микита ж тільки стоїть біля витоків початківця татуся і ще не визначився, яким він стане: суворим або надмірно м'яким батьком.

А поки, що він пізнає ази нової ролі, коли доводиться весь час бути напоготові, прибирати, годувати, сповивати, готувати і заколисувати. Самим щасливим у цьому товариському союзі вважає себе Саня, який все ще продовжує чіплятися за холостяцьке життя та не здає своїх принципових позицій. Але не тільки татам дістаються складні і напружені будні, молоді матусі теж потребують відпочинку. З цієї причини інколи вся турбота про підростаюче покоління повністю лягає на глав сімейств, як би їм не хотілося ухилитися від цього пункту сімейного побуту.

Серіал Папаньки 2 сезон (2020) 1- 13, 14, 15, 16 серія дивитися онлайн всі серії підрят 16 серий

Дивитися серіал «Папаньки 2 сезон (2020)» онлайн всі серії

  • 50
Серіал Папаньки 2 сезон (2020) всі серії дивитися онлайн безкоштовно в хорошій 4K UHD якості! Щоб почати перегляд потрібно натиснути на кнопку в плеєрі і через кілька секунд почнеться відтворення відео. Зверніть увагу, що подивитися Папаньки 2 сезон (2020) онлайн ютуб youtube, а також інші серіали і фільми ви можете не тільки на комп'ютері, але і на пристроях андроїд (Android), iPhone, iPad, SmartTV. Приємного перегляду, Друзі!
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Твій відгук на

онлайн серіал і саундтрек

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Серіали » Папаньки 2 сезон (2020)