З чистого аркуша

Фільм мелодрама «З чистого аркуша »:

Життя скромної провінціалки Анни Синіциної йде своєю чергою. У неї нудний і нічим не прикметне існування продавця в універмазі маленького містечка. Молода жінка давно вже перестала сподіватися на диво і ні надається райдужним мріям. Востаннє Аня щиро і пристрасно закохувалася у випускному класі, і то вона виявилася взаємною. Однокласник Антон Кремньов став її стимулом, але сам хлопець зітхав по першій красуні школи, яка не звертала на нього уваги. А після випускного він безслідно зник і більше героїня про нього нічого не чула.

Як же була вражена дівчина, коли перша любов знов виникла несподівано на горизонті. Синіцина буквально ожила після зустрічі з тим, кого вона любила досі. Тепер вона точно не може упустити свого шансу, якщо, звичайно, за умови, що Антон зробить крок їй назустріч. І доля дає їй таку можливість. Кремньов зміг домогтися багато у своєму житті, ставши успішним підприємцем. Завидний наречений. На нього дивляться багато молоденькі дівчата, зупиняє свій вибір на тій, яку раніше не розгледів. Це буде гарний роман зі щасливим кінцем, який Аня заслужила і дочекалася.

Дивитися фільм «З чистого аркуша » онлайн в HD якості

  • 0
Ви легально дивіться кіно З чистого аркуша онлайн безкоштовно, без підписок і СМС.
Фільм З чистого аркуша дивитися онлайн безкоштовно в хорошій 4K UHD якості! Щоб почати перегляд потрібно натиснути на кнопку в плеєрі і через кілька секунд почнеться відтворення відео. Зверніть увагу, що подивитися З чистого аркуша онлайн ютуб youtube, а також інші серіали і фільми ви можете не тільки на комп'ютері, але і на пристроях андроїд (Android), iPhone, iPad, SmartTV. Приємного перегляду, Друзі!
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Твій відгук на

онлайн фільм і саундтрек

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Фільми » З чистого аркуша (2013)