Півцарства за кохання

Фільм мелодрама «Півцарства за кохання »:

Іронічна мелодрама розповість історію перевиховання розбещеної доньки Христини. Самозакохана і егоїстична дівчина заможного батька вчитися в Англії. На чергові канікули улюблене чадо приїжджає додому до батька, успішному підприємцю. Чоловік давно овдовів і один виховував дочку, але тепер він нарешті зустрів жінку, з якою збирається пов'язати свою долю. Дбайливий тато планує представити обраницю Кріс і сподівається, що його улюблені дівчатка знайдуть спільну мову або хоча б намагатися це зробити. Але скандальна підліток відмовляється приймати у свою сім'ю чужу їй незнайомку. Вона не залишає вибору підприємливому чоловіку, який передбачав подібну розв'язку.

Він вирішує вдатися до незвичайного способу перевиховання Христини. Тепер їй доведеться самій дбати про себе, заробляючи на життя. Ніколи не працюючи, вона влаштовується продавщицею в овочеву намет, спить на старій розкладачці і спілкується з простими смертними трударями, не знайомими з хорошими манерами і правила етикету. Героїня не може витримати такого випробування, і коли вже знаходиться на межі визнання, що вона справжня невдаха, випадково знайомиться з привабливим хлопцем Колій, які вирішує допомогти їй з труднощами.

Дивитися фільм «Півцарства за кохання » онлайн в HD якості

  • 0
Ви легально дивіться кіно Півцарства за кохання онлайн безкоштовно, без підписок і СМС.
Фільм Півцарства за кохання дивитися онлайн безкоштовно в хорошій 4K UHD якості! Щоб почати перегляд потрібно натиснути на кнопку в плеєрі і через кілька секунд почнеться відтворення відео. Зверніть увагу, що подивитися Півцарства за кохання онлайн ютуб youtube, а також інші серіали і фільми ви можете не тільки на комп'ютері, але і на пристроях андроїд (Android), iPhone, iPad, SmartTV. Приємного перегляду, Друзі!
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Твій відгук на

онлайн фільм і саундтрек

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Фільми » Півцарства за кохання (2014)