Можете називати мене татом

Мелодрама Можете називати мене татом  дивитися онлайн в хорошій якості
Премєра:
11 ноября 2016
Країна:
Россия
Жанр:
комедия, мелодрама
Режисер:
Тривалість:
97 мин.

Фільм комедия, мелодрама «Можете називати мене татом »:

Чарівна та завжди усміхнений хлопець Паша працює завідувачем дитячого садка. Він невиправний романтик і ідеаліст, за що його і обожнює Віра. Пара ще перебуває в статусі нареченого і нареченої, але планують найближчим часом одружитися. Дівчина збирається представити улюбленого обранця суворому батькові. Вона впевнена, що її кохані чоловіки обов'язково знайдуть спільну мову і все буде чудово. Майбутній зять переступає поріг будинку новоспечених родичів з відкритою душею і практично готовий назвати Вериного батьків татом, але добродушний з хитрою посмішкою пенсіонер не так-то простий, як здається.

У нього багато скелетів у шафі, про яких доведеться дізнатися Паші. Останньому здається досить дивним поводження тестя, який веде себе як таємний агент. У нього завжди невідкладні справи, секретні зустрічі ночами і непривабливими типами. Його чомусь побоюються сусіди і говорять про нього пошепки. А в сараї молодий чоловік знайшов тазик з бетоном, в якому застрягли чиїсь черевики. Невже цей непримітний старий жорстокий мафіозі? Невже пора рятувати свою кохану з лап кримінального авторитета, поки ще не зовсім пізно. Але як це зробити, щоб тато не активізувався і не завдав нищівного удару?!

Дивитися фільм «Можете називати мене татом » онлайн в HD якості

  • 0
Ви легально дивіться кіно Можете називати мене татом онлайн безкоштовно, без підписок і СМС.
Фільм Можете називати мене татом дивитися онлайн безкоштовно в хорошій 4K UHD якості! Щоб почати перегляд потрібно натиснути на кнопку в плеєрі і через кілька секунд почнеться відтворення відео. Зверніть увагу, що подивитися Можете називати мене татом онлайн ютуб youtube, а також інші серіали і фільми ви можете не тільки на комп'ютері, але і на пристроях андроїд (Android), iPhone, iPad, SmartTV. Приємного перегляду, Друзі!
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Твій відгук на

онлайн фільм і саундтрек

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Фільми » Можете називати мене татом (2016)