Тато напрокат всі серії

Мелодрама Тато напрокат  дивитися онлайн в хорошій якості
Добавлено:
4 серии
Премєра:
23 марта 2014
Країна:
Россия
Жанр:
комедия
Режисер:
Тривалість:
50 мин.

Серіал комедия «Тато напрокат »:

Для Ірини гроші мають першорядне значення. А якщо не банкноти, то вагомі знайомства. А коли ні перше, ні друге не використовується то в хід йде авантюрна схеми з фальсифікацією документів. І героїні не бачить в цьому абсолютно нічого поганого. Адже це сувора реальність і кожен виживає в ній як вміє. Та й якщо розібратися в дійсності, Іра більше намагається не для себе, а щоб її улюблене чадо мало можливість поїхати вчитися за кордон. А для цього за законом потрібна згода обох батьків.

Але проблема в тому, що героїня ніколи не була заміжня, а шукати біологічного батька на безкрайніх просторах величезної країни просто нереально, молода матуся вирішує вдатися до більш спрощеного варіанту. І її це цілком влаштовує. Але здається їй пощастило обійтися без підробки, адже доля немов сама підкидає підприємниці вдалий шанс. Вона зводить Ірину з повною тезкою не відбувся татуся її дитини, якій вона і спробує запропонувати за певну винагороду підписати потрібні папери. Але чи погодиться взяти на себе таку відповідальність Ілля Петрович Соломатін - чесна і принципова людина. Як буде далі розвиватися ця інтрига?

Серіал Тато напрокат 1, 2, 3, 4 серія дивитися онлайн всі серії підрят 4 серии

Дивитися серіал «Тато напрокат » онлайн всі серії

  • 0
Ви легально дивіться серіал Тато напрокат 4 серии онлайн безкоштовно, без підписок і СМС.
Серіал Тато напрокат всі серії дивитися онлайн безкоштовно в хорошій 4K UHD якості! Щоб почати перегляд потрібно натиснути на кнопку в плеєрі і через кілька секунд почнеться відтворення відео. Зверніть увагу, що подивитися Тато напрокат онлайн ютуб youtube, а також інші серіали і фільми ви можете не тільки на комп'ютері, але і на пристроях андроїд (Android), iPhone, iPad, SmartTV. Приємного перегляду, Друзі!
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Твій відгук на

онлайн серіал і саундтрек

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Серіали » Тато напрокат (2014)