Карнавальна ніч (1956) всі серії

Мелодрама Карнавальна ніч (1956) дивитися онлайн в хорошій якості
Премєра:
29 декабря 1956
Країна:
СССР
Жанр:
комедия, мюзикл, мелодрама
Режисер:
Тривалість:
78 мин.

Фільм комедия, мюзикл, мелодрама «Карнавальна ніч (1956)»:

Юна команда амбітних і повних бажань і звершень працівників молодіжного клубу готуються до зустрічі Нового року. Хлопці задумали провести грандіозний і веселе свято, в якому будуть пісні, жарти, вірші і, звичайно, танці до ранку. По-іншому молоді дарування і не уявляють собі самої чарівної ночі в році. Але на біду героїв контролювати творчий процес береться директор клубу Огірків, буквоїд, бюрократ і зануда. Чоловік готовий на що завгодно, тільки б догодити чиновникам з управління, тому надмірності на торжестві відкидаються відразу.

Все повинно бути чинно і згідно з приписом. Зібравши підлеглих у своєму кабінеті, він викладає своє бачення майбутнього вечора і те, яка програма буде представлена гостям. Організатори розуміють, що райдужного святкування можна не чекати якщо дозволити Огурцову командувати «парадом». Вони так і бачать захід у вигляді міксу з партзборів і огляду художньої самодіяльності. І тоді доводиться піти на хитрість і на час усунути керівника, щоб він не заважав людям насолоджуватися нормальними виступами і організувати гарний новорічний бал. Вийде у них? Або все буде безнадійно зіпсовано.

Дивитися серіал «Карнавальна ніч (1956)» онлайн всі серії Дивитися фільм «Карнавальна ніч (1956)» онлайн в HD якості

  • 0
Ви легально дивіться кіно Карнавальна ніч (1956) онлайн безкоштовно, без підписок і СМС. Ви легально дивіться серіал Карнавальна ніч (1956) онлайн безкоштовно, без підписок і СМС.
Фільм Карнавальна ніч (1956) дивитися онлайн безкоштовно в хорошій 4K UHD якості! Щоб почати перегляд потрібно натиснути на кнопку в плеєрі і через кілька секунд почнеться відтворення відео. Зверніть увагу, що подивитися Карнавальна ніч (1956) онлайн ютуб youtube, а також інші серіали і фільми ви можете не тільки на комп'ютері, але і на пристроях андроїд (Android), iPhone, iPad, SmartTV. Приємного перегляду, Друзі! Серіал Карнавальна ніч (1956) всі серії дивитися онлайн безкоштовно в хорошій 4K UHD якості! Щоб почати перегляд потрібно натиснути на кнопку в плеєрі і через кілька секунд почнеться відтворення відео. Зверніть увагу, що подивитися Карнавальна ніч (1956) онлайн ютуб youtube, а також інші серіали і фільми ви можете не тільки на комп'ютері, але і на пристроях андроїд (Android), iPhone, iPad, SmartTV. Приємного перегляду, Друзі!
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Твій відгук на

онлайн фільм і саундтрек

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Фільми » Карнавальна ніч (1956)