Подруга особливого призначення (2005) всі серії

Мелодрама Подруга особливого призначення (2005) дивитися онлайн в хорошій якості
Добавлено:
4 серии
Премєра:
2005
Країна:
Украина
Жанр:
детектив
Тривалість:
52 мин.

Серіал детектив «Подруга особливого призначення (2005)»:

Головна героїня фільму Варвара Лаптєва, яка працює секретарем. Але її зайнятість не може повністю розкрити потенціал цієї красивої дівчини з дивним характером. Вона в міру амбітна, наполеглива і завжди досягає поставлених цілей. Але найсильніша її сторона, що, Варя відданий друг і готова заради дружби на багато жертви. Звичайно такий порив енергії, доброти і людяності не можна використовувати в обмеженому просторі її посади. Чарівній особі потрібен простір для звершень.

І звичайно, як наслідок неспокійною натури, вона примудряється і на робочому місці знайти собі цікаве заняття і пригоди. Одного разу вона виявляє труп незнайомця в кабінеті свого керівника. Здавалося, які тут можуть бути дії - викликати поліція, розповісти, як все було і віддалиться. Так було б, якщо мова йшла не про Варвару, яка вирішує сама взятися за розслідування. Новоспечена детектив так захоплюється, що опиняється в гущавині найнеймовірніших подій. Розплутуючи клубок дивного вбивства, вона рятує своїх близьких від навислих над ними небезпек, а ще зустрічає чоловіка своєї мрії, з яким швидше за все не познайомилася якби ні вся ця добровільно затіяна гра з інтригуючими вирами.

Серіал Подруга особливого призначення (2005) 1, 2, 3, 4 серія дивитися онлайн всі серії підрят 4 серии

Дивитися серіал «Подруга особливого призначення (2005)» онлайн всі серії

  • 0
Ви легально дивіться серіал Подруга особливого призначення (2005) 4 серии онлайн безкоштовно, без підписок і СМС.
Серіал Подруга особливого призначення (2005) всі серії дивитися онлайн безкоштовно в хорошій 4K UHD якості! Щоб почати перегляд потрібно натиснути на кнопку в плеєрі і через кілька секунд почнеться відтворення відео. Зверніть увагу, що подивитися Подруга особливого призначення (2005) онлайн ютуб youtube, а також інші серіали і фільми ви можете не тільки на комп'ютері, але і на пристроях андроїд (Android), iPhone, iPad, SmartTV. Приємного перегляду, Друзі!
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Твій відгук на

онлайн серіал і саундтрек

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Серіали » Подруга особливого призначення (2005)