Лихач всі серії

Мелодрама Лихач  дивитися онлайн в хорошій якості
Добавлено:
20 серий
Премєра:
24 августа 2020
Країна:
Россия
Жанр:
детектив, приключения
Тривалість:
45 мин.

Серіал детектив, приключения «Лихач »:

Сергій Сотников досвідчений фахівець, заступник начальника карного розшуку Сочі. Він любить своє місто, в якому народився і виріс. Його багато хто знає, як принципового і жорсткого людини. За це оперативник і отримує прізвисько «Лихач», не раз підтверджений норовливим характером. Упертий в досягненні мети, справедливий і завжди впевнений у собі, він зміг своєю напористістю і непохитним характером встановити контроль над місцевою злочинністю. Сотников відмінно б виглядав в кабінеті керівника УГРО, але паперова тяганина не для нього.

Для нього навіть не існує словосполучення безнадійна справа. Він завжди докопається до суті. У курортному місті, де прибуває щодня сотні тисяч відпочиваючих трапляється всяке: грабежі, бійки, зухвалі розбійні напади і часом холоднокровні, а може і ненавмисні вбивства. Лихач повинен бути в курсі всіх подій і звичайно не залишить жодне з них без уваги і безкарним. Його рука завжди на пульсі міста і кримінальний світ знає про це. Адже з таким противником краще не жартувати. А сам сочінці можуть спасти спокійно, адже у них є персональний герой, який не дасть їх скривдити і стоїть на сторожі спокою.

Серіал Лихач 1- 17, 18, 19, 20 серія дивитися онлайн всі серії підрят 20 серий

Дивитися серіал «Лихач » онлайн всі серії

  • 80
Ви легально дивіться серіал Лихач 20 серий онлайн безкоштовно, без підписок і СМС.
Серіал Лихач всі серії дивитися онлайн безкоштовно в хорошій 4K UHD якості! Щоб почати перегляд потрібно натиснути на кнопку в плеєрі і через кілька секунд почнеться відтворення відео. Зверніть увагу, що подивитися Лихач онлайн ютуб youtube, а також інші серіали і фільми ви можете не тільки на комп'ютері, але і на пристроях андроїд (Android), iPhone, iPad, SmartTV. Приємного перегляду, Друзі!
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Твій відгук на

онлайн серіал і саундтрек

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Серіали » Лихач (2020)