Біси всі серії

Мелодрама Біси  дивитися онлайн в хорошій якості
Добавлено:
4 серии
Премєра:
25 мая 2014
Країна:
Россия
Жанр:
драма, детектив
Тривалість:
45 мин.

Серіал драма, детектив «Біси »:

Дія гостросюжетного трилера відбувається в кінці дев'ятнадцятого століття. В одному з губернських, тихих містечок відбуваються ряд загадкових вбивств. Розібратися в трагічних подіях і знайти душегубца довірено досвідченому столичному сищикові Горємикіну. На рахунку детектива не одне успішно розкрите безнадійна справа. Його знають, як принципового і чесного законника, який обов'язково докопатися до правди і знайде винного. Та й сам Горємикін любитель складних головоломок, які він з легкістю розгадує і допомагає йому в цьому його власна дедуктивна методика і увагу до всіх дрібниць.

На тлі цих подій в самому місті молодий чоловік на ім'я Петро Верховенський очолює таємний революційний гурток. Він з другом нещодавно повернувся зі Швейцарії і тепер намагається залучити до нього одного зі своїх приятелів Миколи Ставрогіна. Ідейний революціонер надто ревно ставитися до свого надуманим призначенню і готовий прибрати з дороги всіх, хто завадить йому в просуванні ідеї класової боротьби. Зрадники також у списку смертників і рука в нього не здригнеться. А Горємикін вже практично розгадав цю загадку і підозрюваний на гачку.

Серіал Біси 1, 2, 3, 4 серія дивитися онлайн всі серії підрят 4 серии

Дивитися серіал «Біси » онлайн всі серії

  • 0
Ви легально дивіться серіал Біси 4 серии онлайн безкоштовно, без підписок і СМС.
Серіал Біси всі серії дивитися онлайн безкоштовно в хорошій 4K UHD якості! Щоб почати перегляд потрібно натиснути на кнопку в плеєрі і через кілька секунд почнеться відтворення відео. Зверніть увагу, що подивитися Біси онлайн ютуб youtube, а також інші серіали і фільми ви можете не тільки на комп'ютері, але і на пристроях андроїд (Android), iPhone, iPad, SmartTV. Приємного перегляду, Друзі!
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Твій відгук на

онлайн серіал і саундтрек

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Серіали » Біси (2014)