Залізний ліс всі серії

Мелодрама Залізний ліс  дивитися онлайн в хорошій якості
Добавлено:
4 серии
Премєра:
17 ноября 2019
Країна:
Россия
Жанр:
детектив
Тривалість:
45 мин.

Серіал детектив «Залізний ліс »:

Олександра Корзухина талановита реставратор, чудово разбирающая у мистецтві, має крім професійних навичок і якусь пристрасть до детективним ігор. І треба віддати їй належне, у цієї молодої особи завжди з точністю виходить визначити мотив злочину, що не раз вражало її напарника і коханого Андрія Грекова. Стосунки пари, поки не складаються і це не додає настрою обом учасникам унікального тандему. Але особисті взаємини ніяк не впливають на розслідування, за які беруться герої, особливо це стосується Саші, вона знов у гущавині непередбачуваних подій.

Краща Сашина подруга – Альбіна знаходить свого однокурсника мертвим. На місці холоднокровного вбивства слідча група знаходить рідкісну картину Авдій. Це твір одіозного живописця епохи перебудови, творіння якого хотіли б придбати не лише музеї, але і справжні цінителі та збирачі знавці. Розплутуючи заплутаний клубок події Корзухина мимоволі натикається на деякі дивні факти минулого своєї подружки, які вперто заважають дівчині не сумніватися в невинності останньої. Як, втім, і слідчі, які все більше переконуються, що Альбіна причетна до смерті її знайомого, як і до наступним.

Серіал Залізний ліс 1, 2, 3, 4 серія дивитися онлайн всі серії підрят 4 серии

Дивитися серіал «Залізний ліс » онлайн всі серії

  • 100
Ви легально дивіться серіал Залізний ліс 4 серии онлайн безкоштовно, без підписок і СМС.
Серіал Залізний ліс всі серії дивитися онлайн безкоштовно в хорошій 4K UHD якості! Щоб почати перегляд потрібно натиснути на кнопку в плеєрі і через кілька секунд почнеться відтворення відео. Зверніть увагу, що подивитися Залізний ліс онлайн ютуб youtube, а також інші серіали і фільми ви можете не тільки на комп'ютері, але і на пристроях андроїд (Android), iPhone, iPad, SmartTV. Приємного перегляду, Друзі!
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Твій відгук на

онлайн серіал і саундтрек

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Серіали » Залізний ліс (2019)