Алмази Цирцеї (2017) всі серії

Мелодрама Алмази Цирцеї (2017) дивитися онлайн в хорошій якості
Добавлено:
4 серии
Премєра:
16 декабря 2017
Країна:
Россия
Жанр:
детектив, мелодрама
Режисер:
Тривалість:
45 мин.

Серіал детектив, мелодрама «Алмази Цирцеї (2017)»:

Героїня фільму Алмази Цирцеї — молода жінка Олександра Корзухина. Вона займається реставрацією старовинних виробів та антикваріату. Солідні гонорари за бездоганну роботу, дозволяють Саші жити в своє задоволення. Одного разу вона отримує вигідну пропозицію від заможної людини, який просить жінку відновити рідкісну і дуже дорогу картину. Олександра погоджується і з нетерпінням чекає кур'єра з цінних полотном.

Тільки замість картини, вона виявляє мертве тіло кур'єра на порозі свого будинку. З цього моменту починається небезпечна гонитва за зниклим твором мистецтва. Як з'ясувалося пізніше, це не тільки красива і дорога штучка, але і ключ до Алмазам Цирцеї. Щоб розгадати таємницю цього скарбу, героїні належить подолати безліч небезпек і перехитрити саму смерть...

Серіал Алмази Цирцеї (2017) 1, 2, 3, 4 серія дивитися онлайн всі серії підрят 4 серии

Дивитися серіал «Алмази Цирцеї (2017)» онлайн всі серії

  • 0
Ви легально дивіться серіал Алмази Цирцеї (2017) 4 серии онлайн безкоштовно, без підписок і СМС.
Серіал Алмази Цирцеї (2017) всі серії дивитися онлайн безкоштовно в хорошій 4K UHD якості! Щоб почати перегляд потрібно натиснути на кнопку в плеєрі і через кілька секунд почнеться відтворення відео. Зверніть увагу, що подивитися Алмази Цирцеї (2017) онлайн ютуб youtube, а також інші серіали і фільми ви можете не тільки на комп'ютері, але і на пристроях андроїд (Android), iPhone, iPad, SmartTV. Приємного перегляду, Друзі!
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Твій відгук на

онлайн серіал і саундтрек

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Серіали » Алмази Цирцеї (2017)