Майстер полювання на єдинорога всі серії

Мелодрама Майстер полювання на єдинорога  дивитися онлайн в хорошій якості
Добавлено:
4 серии
Премєра:
2 мая 2019
Країна:
Россия
Жанр:
детектив
Режисер:
Тривалість:
43 мин.

Серіал детектив «Майстер полювання на єдинорога »:

Талановитий ресторатор антикваріату Олександра Корзухина, зацікавила таємничого чоловіка, який запропонував їй високооплачувану роботу. Він не просив відновити предмет старовини, а попросив її знайти старовинний гобелен належала його предкам.

Героїня фільму «Майстер полювання на єдинорога» погоджується і починає пошуки зниклого шедевра. Саша була впевнена, що це захоплююче пригода швидко закінчиться, і принесе їй солідну винагороду. Але, все виявилося далеко не так. Крім неї, пошуками Єдинорога займається невідомий чоловік, який завжди виявляється на крок попереду Корзухиной, і вбиває всіх людей, що володіють інформацією про загадковий гобелен. Чим далі просувається героїня, тим більше піддає своє життя небезпеці..

Серіал Майстер полювання на єдинорога 1, 2, 3, 4 серія дивитися онлайн всі серії підрят 4 серии

Дивитися серіал «Майстер полювання на єдинорога » онлайн всі серії

  • 0
Ви легально дивіться серіал Майстер полювання на єдинорога 4 серии онлайн безкоштовно, без підписок і СМС.
Серіал Майстер полювання на єдинорога всі серії дивитися онлайн безкоштовно в хорошій 4K UHD якості! Щоб почати перегляд потрібно натиснути на кнопку в плеєрі і через кілька секунд почнеться відтворення відео. Зверніть увагу, що подивитися Майстер полювання на єдинорога онлайн ютуб youtube, а також інші серіали і фільми ви можете не тільки на комп'ютері, але і на пристроях андроїд (Android), iPhone, iPad, SmartTV. Приємного перегляду, Друзі!
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Твій відгук на

онлайн серіал і саундтрек

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Серіали » Майстер полювання на єдинорога (2019)