Клітка для цвіркуна (2019) всі серії

Мелодрама Клітка для цвіркуна (2019) дивитися онлайн в хорошій якості
Добавлено:
4 серии
Премєра:
16 ноября 2019
Країна:
Россия
Жанр:
детектив
Тривалість:
45 мин.

Серіал детектив «Клітка для цвіркуна (2019)»:

Саша Корзухина не раз дивувала глядача своїми неординарними талантами і чуттям в розслідуваннях злочинів, які по тим чи іншим причинам бувають пов'язані з цінними предметами мистецтва. Але незважаючи на її очевидні успіхи на детективному терені, в особисте життя героїні все не так гладко, як би їй хотілося. Її любовний роман з Андрієм Грековим постійно переживає то злети, то падіння т стосунки ніяк не налагоджуються. В результаті непорозумінь і безлічі амбіцій чоловік вирішує знову повернутися до дружини, яка успішно маніпулює ним. При цьому сама Олександра не збирається вступати у взаємини подружжя. Але останній випадок змушує її змінити свою тактику, хоча б на час.

Загибель вченого-біолога, який має безпосереднє відношення до сім'ї Грекових, де замішаний син Сашиного коханого. Сам батько вважає, що в дослідницькій лабораторії сталося саме тривіальне пограбування, але подруга дозволяє сумніватися в цій версії, висуваючи свою. Смерть біолога безпосередньо пов'язана зі зникненням якогось прадавнього китайського артефакту. Якщо спробувати з'ясувати в чому секрет тієї стародавньої реліквії, то цілком ймовірно можна буде напасти на слід вбивці. Ряд вбивств після першого випадку переконують Грекова в правоті версії його напарниці. Але сама Саша навіть не уявляє в якій небезпеці знаходиться.

Серіал Клітка для цвіркуна (2019) 1, 2, 3, 4 серія дивитися онлайн всі серії підрят 4 серии

Дивитися серіал «Клітка для цвіркуна (2019)» онлайн всі серії

  • 10
Ви легально дивіться серіал Клітка для цвіркуна (2019) 4 серии онлайн безкоштовно, без підписок і СМС.
Серіал Клітка для цвіркуна (2019) всі серії дивитися онлайн безкоштовно в хорошій 4K UHD якості! Щоб почати перегляд потрібно натиснути на кнопку в плеєрі і через кілька секунд почнеться відтворення відео. Зверніть увагу, що подивитися Клітка для цвіркуна (2019) онлайн ютуб youtube, а також інші серіали і фільми ви можете не тільки на комп'ютері, але і на пристроях андроїд (Android), iPhone, iPad, SmartTV. Приємного перегляду, Друзі!
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Твій відгук на

онлайн серіал і саундтрек

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Серіали » Клітка для цвіркуна (2019)