Чорна меса (2021) всі серії

Мелодрама Чорна меса (2021) дивитися онлайн в хорошій якості
Добавлено:
4 серии
Премєра:
28 февраля 2021
Країна:
Россия
Жанр:
детектив
Тривалість:
45 мин.

Серіал детектив «Чорна меса (2021)»:

Реставратор картин Саша Корзухина вже не в перший раз допомагає оперативнику Андрію Грекову розслідувати таємничу розправу над музикознавцем Гладиліним. Його труп виявили в незвичайному ракурсі: сидить за роялем і при свічках «граючим» на інструменті. Корзухина вважає, що смерть Гладіліна пов'язана з містичними творами видатного композитора Олександра Скрябіна.

На заході життя класик мав намір реалізувати приголомшливе уяву дійство, в якому б перепліталися різні, здавалося б, важко поєднувані, види мистецтв - гра на музичних інструментах, хореографія, вокал, архітектура і живопис. Еклектичне творіння мало, за задумом майстра, символізувати початок нової ідеальної, з його точки зору, епохи. Однак Скрябіну не вдалося втілити грандіозну ідею. Відома людина покинув цей світ, не встигнувши створити новаторський шедевр. У зв'язку з цим геній залишив своїм учням таємне заповіт, яке тепер шукає і намагається роздобути якийсь фанатичний психопат. Корзухіним з напарником необхідно розкрити таємницю заповіту Скрябіна. В цьому криється зачіпка, яка приведе до маніяка-вбивці, допоможе передбачити його поведінку і зловити.

Серіал Чорна меса (2021) 1, 2, 3, 4 серія дивитися онлайн всі серії підрят 4 серии

Дивитися серіал «Чорна меса (2021)» онлайн всі серії

  • 0
Серіал Чорна меса (2021) всі серії дивитися онлайн безкоштовно в хорошій 4K UHD якості! Щоб почати перегляд потрібно натиснути на кнопку в плеєрі і через кілька секунд почнеться відтворення відео. Зверніть увагу, що подивитися Чорна меса (2021) онлайн ютуб youtube, а також інші серіали і фільми ви можете не тільки на комп'ютері, але і на пристроях андроїд (Android), iPhone, iPad, SmartTV. Приємного перегляду, Друзі!
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Твій відгук на

онлайн серіал і саундтрек

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » 2021 » Чорна меса (2021)