Сфінкси північних воріт (2018) всі серії

Серіал детектив «Сфінкси північних воріт (2018)»:

Обдарована художниця реставратор Саша Корзухина добре відома своїм амбітним характером і вмінням потрапляти в самі непередбачені ситуації, з яких їй доводиться потім виплутуватися. Новоспечена детектив схоже загралася в детективні ігри і не раз була на волосині від тонкій грані між життям і смертю. У розмові з близькою подругою Олександра поскаржилася, що її коханий чоловік Андрій Греків, оперативник слідчого відділу заборонив їй втручатися в його професійну діяльність. Він порадив їй зайнятися улюбленою живописом, вважаючи, що кожен повинен займатися своєю справою.

Після того дня чоловік кудись зник і більше не дзвонив. Кохана була серйозно стурбована цим моментом. У той же час Альбіна знайомить героїню з Анною Роговий, позитивної активісткою, яка організувала для підлітків школу з особливостями розвитку. Вона запрошує нову знайому на відкриття свого навчального центру. Несподівано з'являється Греків, і тепер на майбутній захід дівчина йде з ним. На подив першої Андрій добре знайомий з родиною Рогових і пов'язують їх далеко не дружні стосунки. Видно, Сашко ще не все знає про свого чоловіка!

Серіал Сфінкси північних воріт (2018) 1, 2, 3, 4 серія дивитися онлайн всі серії підрят 4 серии

Дивитися серіал «Сфінкси північних воріт (2018)» онлайн всі серії

  • 0
Ви легально дивіться серіал Сфінкси північних воріт (2018) 4 серии онлайн безкоштовно, без підписок і СМС.
Серіал Сфінкси північних воріт (2018) всі серії дивитися онлайн безкоштовно в хорошій 4K UHD якості! Щоб почати перегляд потрібно натиснути на кнопку в плеєрі і через кілька секунд почнеться відтворення відео. Зверніть увагу, що подивитися Сфінкси північних воріт (2018) онлайн ютуб youtube, а також інші серіали і фільми ви можете не тільки на комп'ютері, але і на пристроях андроїд (Android), iPhone, iPad, SmartTV. Приємного перегляду, Друзі!
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Твій відгук на

онлайн серіал і саундтрек

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Серіали » Сфінкси північних воріт (2018)