Страховий випадок (2011)

Мелодрама Страховий випадок (2011) дивитися онлайн в хорошій якості
Премєра:
28 августа 2011
Країна:
Россия
Жанр:
драма, мелодрама, детектив
Тривалість:
87 мин.

Фільм драма, мелодрама, детектив «Страховий випадок (2011)»:

Головна героїня драматичного фільму переживає не кращі часи. Ще недавно вона жила щасливою і розміреним життям зі своїм коханим чоловіком і підростаючим синочком. Але за фатальною випадковістю чоловік гине в ДТП, залишивши молоду вдову сумувати з маленькою дитиною на руках. Правда дуже скоро з'ясовується дивна обставина, яке серйозно зацікавлять детективів страхового агентства. Незадовго до загибелі Михайло застрахував своє життя на велику суму. Слідчі намагаються знайти хоч щось, аби приписати справі навмисне вбивство, але нічого не виявляють.

І все ж директор компанії, який завжди відрізнявся особливим чуттям, буквально відчуває, що ангельський погляд розбитої горем дружини, таїть в собі щось авантюрне. Він влаштовує таємне стеження за підозрюваної. Тим часом молода жінка знайомиться з якимсь Артуром, з яким у неї починається палкий і пристрасний роман. Перебуваючи в ейфорії любові, вона ніяк не очікувала побачити на порозі своєї квартири вагітну незнайомку з шокуючою звісткою. Та стверджує, що була Мішиной коханкою і нерожденное дитя від нього. Непрохана гостя знає про отриманої страховці і вимагає половини від неї.

Дивитися фільм «Страховий випадок (2011)» онлайн в HD якості

  • 0
Фільм Страховий випадок (2011) дивитися онлайн безкоштовно в хорошій 4K UHD якості! Щоб почати перегляд потрібно натиснути на кнопку в плеєрі і через кілька секунд почнеться відтворення відео. Зверніть увагу, що подивитися Страховий випадок (2011) онлайн ютуб youtube, а також інші серіали і фільми ви можете не тільки на комп'ютері, але і на пристроях андроїд (Android), iPhone, iPad, SmartTV. Приємного перегляду, Друзі!
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Твій відгук на

онлайн фільм і саундтрек

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Фільми » Страховий випадок (2011)