Привіт, моє сонячне кохання (2022) всі серії

Мелодрама Привіт, моє сонячне кохання (2022) дивитися онлайн в хорошій якості
Добавлено:
45 серий
Премєра:
2022
Країна:
Китай
Жанр:
мелодрама
Режисер:
У ролях актори:
Тривалість:
45 мин.

Серіал мелодрама «Привіт, моє сонячне кохання (2022)»:

Поки Дугу Жунань директор агентства-ганяється за своїм протеже недбайливим айдолом до її квартири приходять посилки з погрозами. Таке життя героїні. Вирішуючи з'їхати, дівчина здає квартиру. Але ось невдача: той, хто став орендарем Чжі Мо, директор компанії у сфері моди, з яким героїня ніяк не може порозумітися.

Щоразу, коли вони зустрічаються, щось відбувається: то хтось хоче зістрибнути з даху, то героїв оголошують парою. Життя Чжі Мо поруч із Дугою Жунань стає яскравим і непередбачуваним, саме те, що потрібно йому після заплутаного минулого.

Серіал Привіт, моє сонячне кохання (2022) 1- 42, 43, 44, 45 серія дивитися онлайн всі серії підрят 45 серий

Дивитися серіал «Привіт, моє сонячне кохання (2022)» онлайн всі серії

  • 0
Серіал Привіт, моє сонячне кохання (2022) всі серії дивитися онлайн безкоштовно в хорошій 4K UHD якості! Щоб почати перегляд потрібно натиснути на кнопку в плеєрі і через кілька секунд почнеться відтворення відео. Зверніть увагу, що подивитися Привіт, моє сонячне кохання (2022) онлайн ютуб youtube, а також інші серіали і фільми ви можете не тільки на комп'ютері, але і на пристроях андроїд (Android), iPhone, iPad, SmartTV. Приємного перегляду, Друзі!
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Твій відгук на

онлайн серіал і саундтрек

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Серіали дорами » Привіт, моє сонячне кохання (2022)