Балерина всі серії

Мелодрама Балерина  дивитися онлайн в хорошій якості
Добавлено:
8 серий
Премєра:
10 октября 2017 6 августа 2018
Країна:
Украина
Жанр:
мелодрама
Режисер:
Тривалість:
45 мин.

Серіал мелодрама «Балерина »:

Міра живе за планом, придуманому її матір'ю Анною. Мати не відбулася як балерина і тепер змушує доньку на навчання на хореографічному відділенні. Нещасна дівчинка намагається вимолити хоч краплю кохання у своїй суворої і бездушною мами. Але серце Ані не відтає навіть, коли Мирослава починає досягати успіху на танцювальній стезі.

Жінці плювати на дочка, Анна лише хоче повернути колишнього чоловіка. Але він вже знайшов нову сім'ю, переїхав до столиці. Щоб ближче підібратися до бажаного людині, Аня змушує доньку вступити в столичну академію. Її ненормальність не відає кордонів: одного разу мати штовхає Світу на злочин.

Серіал Балерина 1-6, 7, 8 серія дивитися онлайн всі серії підрят 8 серий

Дивитися серіал «Балерина » онлайн всі серії

  • 0
Ви легально дивіться серіал Балерина 8 серий онлайн безкоштовно, без підписок і СМС.
Серіал Балерина всі серії дивитися онлайн безкоштовно в хорошій 4K UHD якості! Щоб почати перегляд потрібно натиснути на кнопку в плеєрі і через кілька секунд почнеться відтворення відео. Зверніть увагу, що подивитися Балерина онлайн ютуб youtube, а також інші серіали і фільми ви можете не тільки на комп'ютері, але і на пристроях андроїд (Android), iPhone, iPad, SmartTV. Приємного перегляду, Друзі!
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Твій відгук на

онлайн серіал і саундтрек

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Серіали » Балерина (2017)