Веселка в піднебессі всі серії

Мелодрама Веселка в піднебессі  дивитися онлайн в хорошій якості
Добавлено:
2 серии
Премєра:
17 февраля 2018
Країна:
Россия
Жанр:
мелодрама
Тривалість:
90 мин.

Серіал мелодрама «Веселка в піднебессі »:

Вадим зустрічається з коханою дівчиною Катею і збирається незабаром на ній одружитися, щоб створити щасливу сім'ю. Але, трапляється непередбачена подія, що руйнує всі плани закоханих. Молодший брат Вадика здійснює пограбування і йому загрожує серйозний термін. Мати благає Вадика врятувати непутящого брата і одружитися на дочці міра, яка давно в нього закохана. Будучи родичем, впливовий чиновник зможе допомогти підсудному і забезпечити майбутнє всієї родини. Син піддається умовлянням мами, і зраджує свою кохану.

Тільки Веселка в піднебессі не засяяла яскравими променями щастя. Згодом чоловік розуміє, що життя в достатку з нелюбою жінкою, ніколи не принесе бажаного благополуччя і радісних моментів. Він починає жалкувати про свою помилку, але вже виявляється занадто пізно. Одного разу, чоловік зустрічає Катю разом з дитиною і розуміє, що цей малюк — його син. Герой всіма силами намагається повернути Катю і дитини, лише підступна дружина, зробить все, щоб знищити конкурентку...

Серіал Веселка в піднебессі 1, 2 серія дивитися онлайн всі серії підрят 2 серии

Дивитися серіал «Веселка в піднебессі » онлайн всі серії

  • 0
Ви легально дивіться серіал Веселка в піднебессі 2 серии онлайн безкоштовно, без підписок і СМС.
Серіал Веселка в піднебессі всі серії дивитися онлайн безкоштовно в хорошій 4K UHD якості! Щоб почати перегляд потрібно натиснути на кнопку в плеєрі і через кілька секунд почнеться відтворення відео. Зверніть увагу, що подивитися Веселка в піднебессі онлайн ютуб youtube, а також інші серіали і фільми ви можете не тільки на комп'ютері, але і на пристроях андроїд (Android), iPhone, iPad, SmartTV. Приємного перегляду, Друзі!
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Твій відгук на

онлайн серіал і саундтрек

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Серіали » Веселка в піднебессі (2017)