Справа честі (2013) всі серії

Серіал драма «Справа честі (2013)»:

Сімейство Назарових шукають кращого життя і це підштовхує їх в 2000 році ризикнути і переїхати з рідної провінції в галасливу Москву. Глава сімейства вирішує вкладеться по-крупному і всі свої заощадження вкладає в новий дітище на великому ринку, відкривши магазин з продажу техніки. Спочатку здається, що все йде як треба і скоро бізнес почне давати непоганий прибуток, але павільйон грабують. Батько не може пережити руйнування і непосильні борги і закінчує життя самогубством, дружина, не впоравшись з раптовою трагедією, закривається в собі і незабаром сходить з розуму, від туги за коханим.

Сини, переживаючи весь шквал фатальних подій не збираються залишатися осторонь, тепер помста і ненависть править ними. Вони впевнені, що пограбування не випадковість, а вміла наводка. Правда, кожен з братів вибирає свій шлях вендети: один впроваджується в бандитське угрупування і хоче зсередини розворушити це осине гніздо, прибираючи по одному тих, хто винен у незворотною трагедії його близьких. Інший планує стати юристом і боротися з несправедливістю з букви закону. Родичі виявилися не тільки по різні сторони барикади, але і непримиренними суперниками, але в найважчі моменти життя вони можуть покладатися тільки один на одного.

Серіал Справа честі (2013) 1- 13, 14, 15, 16 серія дивитися онлайн всі серії підрят 16 серий

Дивитися серіал «Справа честі (2013)» онлайн всі серії

  • 0
Ви легально дивіться серіал Справа честі (2013) 16 серий онлайн безкоштовно, без підписок і СМС.
Серіал Справа честі (2013) всі серії дивитися онлайн безкоштовно в хорошій 4K UHD якості! Щоб почати перегляд потрібно натиснути на кнопку в плеєрі і через кілька секунд почнеться відтворення відео. Зверніть увагу, що подивитися Справа честі (2013) онлайн ютуб youtube, а також інші серіали і фільми ви можете не тільки на комп'ютері, але і на пристроях андроїд (Android), iPhone, iPad, SmartTV. Приємного перегляду, Друзі!
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Твій відгук на

онлайн серіал і саундтрек

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Серіали » Справа честі (2013)