Міські шпигуни (2013) всі серії

Мелодрама Міські шпигуни (2013) дивитися онлайн в хорошій якості
Добавлено:
12 серий
Премєра:
10 апреля 2013
Країна:
Россия
Жанр:
детектив, приключения
Тривалість:
43 мин.

Серіал детектив, приключения «Міські шпигуни (2013)»:

Досвідчений полковник Сергєєв, довгий час вів розробку великого економічного злочинця, який займається незаконною торгівлею дорогоцінних каменів. Коли настала фінальна частина операції, сталося непередбачене: вбудований в кримінальну структуру агент спецслужб, гине на запланованої бандитської сходці. Після цих подій, всі ниточки ведуть до лідера банди, були обірвані. Тепер, Олександру Сергєєву необхідно починати все спочатку та шукати нові підходи до власника алмазної шахти Леоніду Богданову, і його подільницю — власниці ювелірної фірми Людмили Авериной.

Йому в допомогу призначають команду суперагентів відомих як «Міські шпигуни». Разом їм належить розплутати кримінальний клубок і запроторити за ґрати всіх фігурантів цієї справи. Тільки, ніхто з поліцейських навіть не припускав, яке осине гніздо їм належить розворушити...

Серіал Міські шпигуни (2013) 1- 9, 10, 11, 12 серія дивитися онлайн всі серії підрят 12 серий

Дивитися серіал «Міські шпигуни (2013)» онлайн всі серії

  • 0
Серіал Міські шпигуни (2013) всі серії дивитися онлайн безкоштовно в хорошій 4K UHD якості! Щоб почати перегляд потрібно натиснути на кнопку в плеєрі і через кілька секунд почнеться відтворення відео. Зверніть увагу, що подивитися Міські шпигуни (2013) онлайн ютуб youtube, а також інші серіали і фільми ви можете не тільки на комп'ютері, але і на пристроях андроїд (Android), iPhone, iPad, SmartTV. Приємного перегляду, Друзі!
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Твій відгук на

онлайн серіал і саундтрек

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Серіали » Міські шпигуни (2013)