Вітер із Лунсі (2022) всі серії

Мелодрама Вітер із Лунсі (2022) дивитися онлайн в хорошій якості
Добавлено:
24 серии
Премєра:
2022
Країна:
Китай
Жанр:
драма, история, триллер
Режисер:
Тривалість:
45 мин.

Серіал драма, история, триллер «Вітер із Лунсі (2022)»:

Шпигунська дорама розповість про конфлікти між царствами Вей і Шу. Довгий час між ними йшли запеклі війни, а коли царству Шу вдалося здобути перемогу, то її противник почав діяти хитрішими. Вей відправив на інший бік своїх шпигунів, щоб вони заволоділи потужною зброєю, завдяки якій виграли Шу. Але вони й не підозрюють, що в їхній країні теж є шпигуни.

Два герої – Чень Гун та Сюнь Сюй тривалий час перебували під прикриттям у царстві Вей. Коли вони дізналися про плани ворога, вирішили втрутитися і порушити їх. Їм належить виконати серйозне завдання, щоб урятувати життя багатьох та захистити свою країну.

Серіал Вітер із Лунсі (2022) 1-21, 22, 23, 24 серія дивитися онлайн всі серії підрят 24 серии

Дивитися серіал «Вітер із Лунсі (2022)» онлайн всі серії

  • 0
Серіал Вітер із Лунсі (2022) всі серії дивитися онлайн безкоштовно в хорошій 4K UHD якості! Щоб почати перегляд потрібно натиснути на кнопку в плеєрі і через кілька секунд почнеться відтворення відео. Зверніть увагу, що подивитися Вітер із Лунсі (2022) онлайн ютуб youtube, а також інші серіали і фільми ви можете не тільки на комп'ютері, але і на пристроях андроїд (Android), iPhone, iPad, SmartTV. Приємного перегляду, Друзі!
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Твій відгук на

онлайн серіал і саундтрек

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Серіали дорами » Вітер із Лунсі (2022)