Вітчим (2019) всі серії

Мелодрама Вітчим (2019) дивитися онлайн в хорошій якості
Добавлено:
16 серий
Премєра:
4 ноября 2019
Країна:
Россия
Жанр:
драма, история
Тривалість:
45 мин.

Серіал драма, история «Вітчим (2019)»:

Дія драматичного серіалу відбувається на початку п'ятдесятих років минулого століття. Коли відгриміла кровопролитна війна і люди намагаються повернутися до мирного існування. Анастасія красива і впевнена в собі молода особа і їй дійсно є чим пишатися. Вона струнка, з тонкими рисами обличчя і шикарною копицею довгого волосся. На неї задивляються добра частина чоловічого населення невеликої віддаленій провінції, але жінка нікому не дає приводу сподівається на взаємність. І на то у неї є свої причини.

Вона вірна дружина свого коханого чоловіка, якого чекає з фронту. І це не тому, що вона боїться свого владного і суворого свекра або боїться засуджень, а через те, що впевнена у своєму виборі. І навіть незважаючи на те, що після закінчення військового протистояння пройшло довгих 7 років, вона все одно продовжує вірити, що її улюблений Ванька живий і скоро з'явиться. Чекає батька і пустотливий синочок Мишко, заступник і надія матері. А навколо рій порадників, «Годі вже чекати, всі терміни вийшли», «Молодість не повернути, потім вже і нікому не потрібна будеш». Але серце кричить про інше і не може обдурити. Настуню не переконали в зворотному, хто б що не говорив.

Серіал Вітчим (2019) 1- 13, 14, 15, 16 серія дивитися онлайн всі серії підрят 16 серий

Дивитися серіал «Вітчим (2019)» онлайн всі серії

  • 80
Серіал Вітчим (2019) всі серії дивитися онлайн безкоштовно в хорошій 4K UHD якості! Щоб почати перегляд потрібно натиснути на кнопку в плеєрі і через кілька секунд почнеться відтворення відео. Зверніть увагу, що подивитися Вітчим (2019) онлайн ютуб youtube, а також інші серіали і фільми ви можете не тільки на комп'ютері, але і на пристроях андроїд (Android), iPhone, iPad, SmartTV. Приємного перегляду, Друзі!
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Твій відгук на

онлайн серіал і саундтрек

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Серіали » Вітчим (2019)