Рік золотої рибки

Фільм мелодрама «Рік золотої рибки »:

Рудоволоса красуня співачка Лада, яка виступає під яскравим псевдонімом Золота рибка, готується до майбутньої весільної церемонії. У її житті настала райдужна смуга, коли зоряна кар'єра на піку слави, блискучі перспективи, бажання творити і вдосконалюватися і звичайно подружжя з коханою людиною. Вона по-справжньому щаслива. Лада збирає своїх вірних подруг на дівич-вечір. Вона буквально випромінює щастя і радість і хоче поділитися своїми успіхами з подружками.

Вона переконана, що якщо кожна з них загадає зараз своє найпотаємніше бажання, то через рік воно обов'язково здійснитися, незважаючи не на що. З великою недовірливістю, всі присутні, щоб не сперечатися з винуватицею торжества пишуть свої мрії на записках. Природно, що бажають, вони удачі і успіху у всіх починаннях. На диво, незабаром написане насправді виконується. Це справжнє диво і чари, в яку важко повірити. Ось тільки одне сумно, що Лада вже не з ними, але залишиться жити в їхніх серцях. Так розпорядилася доля, як би сумно це не було. Трагічний випадок віднесе молоду і талановиту дівчину, а через рік її подруги знову зберуться разом, щоб згадати про те дивній розмові.

Дивитися фільм «Рік золотої рибки » онлайн в HD якості

  • 0
Ви легально дивіться кіно Рік золотої рибки онлайн безкоштовно, без підписок і СМС.
Фільм Рік золотої рибки дивитися онлайн безкоштовно в хорошій 4K UHD якості! Щоб почати перегляд потрібно натиснути на кнопку в плеєрі і через кілька секунд почнеться відтворення відео. Зверніть увагу, що подивитися Рік золотої рибки онлайн ютуб youtube, а також інші серіали і фільми ви можете не тільки на комп'ютері, але і на пристроях андроїд (Android), iPhone, iPad, SmartTV. Приємного перегляду, Друзі!
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Твій відгук на

онлайн фільм і саундтрек

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Фільми » Рік золотої рибки (2007)