Сільська історія всі серії

Мелодрама Сільська історія  дивитися онлайн в хорошій якості
Добавлено:
4 серии
Премєра:
13 октября 2012
Країна:
Россия
Жанр:
мелодрама
Тривалість:
45 мин.

Серіал мелодрама «Сільська історія »:

Головна героїня мелодраматичного фільму Люба живе зі своїм чоловіком Гришею в невеликій провінції, в одному будинку з двома дітьми, свекром і сварливою свекрухою. Остання постійно бурчить на невістку, вічно незадоволена нею, чоловік на це увагу намагається не звертати. У нього інші інтереси і це красуня Таня, з якою він давно крутить пристрасний роман. Люба знає про зв'язок коханої половини і всі мовчки зносить, заради дітлахів і ще, тому що до цих пір любить Григорія. Хоча, якщо казати правду, то й сама Любочка досить гарна, струнка і з красивими рисами обличчя.

Цю чарівну особу і зауважив столичний бізнесмен Павло, який заїхав в їх селище на пару днів. Успішний підприємець був зачарований незнайомкою, і почуття виявилися серйозними. Любі він теж сподобався, але вона стримує себе, не дозволяючи нічого зайвого. Але до Гриші доходять деякі чутки про симпатії Павла і тоді той у нападі ревнощів б'є дружину. Це стає останньою краплею в довгому терпіння жінки. Вона збирає речі, забирає дітей і їде з Павлом в Москву. І все одно серцю не накажеш, шалено любить вона свого непутящого Гриню, щоб забути його! Як же жити далі?

Серіал Сільська історія 1, 2, 3, 4 серія дивитися онлайн всі серії підрят 4 серии

Дивитися серіал «Сільська історія » онлайн всі серії

  • 0
Ви легально дивіться серіал Сільська історія 4 серии онлайн безкоштовно, без підписок і СМС.
Серіал Сільська історія всі серії дивитися онлайн безкоштовно в хорошій 4K UHD якості! Щоб почати перегляд потрібно натиснути на кнопку в плеєрі і через кілька секунд почнеться відтворення відео. Зверніть увагу, що подивитися Сільська історія онлайн ютуб youtube, а також інші серіали і фільми ви можете не тільки на комп'ютері, але і на пристроях андроїд (Android), iPhone, iPad, SmartTV. Приємного перегляду, Друзі!
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Твій відгук на

онлайн серіал і саундтрек

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Серіали » Сільська історія (2012)