Краще не буває всі серії

Мелодрама Краще не буває  дивитися онлайн в хорошій якості
Добавлено:
12 серій
Премєра:
7 вересня 2015
Країна:
Росія
Жанр:
комедія, мелодрама
Режисер:
Тривалість:
50 хв.

Серіал комедія, мелодрама «Краще не буває »:

Життя Вікторії Чорнової на заздрість багатьом подругам і оточуючим размеренна і гармонійна. Вона особливо ні про що не замислюється і живе в своє задоволення в розкішному особняку під крилом дбайливого чоловіка підприємця і виховує сина. Їй не було про що турбуватися, адже всі давно розплановано і сплачено підприємливим чоловіком. Ось чого Віка ніяк не очікувала, так, що одного разу її казковому існування прийде кінець, коли кохана половина неждано заявить про те, що збирається з нею розлучатися і йде до іншої. Героїня не відразу зрозуміла суть почутого, але реальність виявилася занадто суворою.

І в той же вечір вона разом з дитиною і невеликим чемоданом опиниться за бортом всього колишньої пишноти: без грошей, даху над головою і жодних райдужних перспектив. Переночувати в ту ніч їй доведеться у колишній няні свого синочка. Як же так? Скотиться з Олімпу благополуччя на саме дно без майбутнього – це дійсно страшно. Щоб прогодувати себе і хлопчика вона змушена влаштуватися на роботу гіпермаркет і несподівано для себе знайде там стимул для просування по кар'єрних сходах. Саме тоді вона пізнає справжню ціну: грошей, дружбу, підлості і справжньої любові.

Серіал Краще не буває 1- 9, 10, 11, 12 серія дивитися онлайн всі серії підрят 12 серій

Дивитися серіал «Краще не буває » онлайн всі серії

  • 0
Ви легально дивіться серіал Краще не буває 12 серій онлайн безкоштовно, без підписок і СМС.
Серіал Краще не буває всі серії дивитися онлайн безкоштовно в хорошій 4K UHD якості! Щоб почати перегляд потрібно натиснути на кнопку в плеєрі і через кілька секунд почнеться відтворення відео. Зверніть увагу, що подивитися Краще не буває онлайн ютуб youtube, а також інші серіали і фільми ви можете не тільки на комп'ютері, але і на пристроях андроїд (Android), iPhone, iPad, SmartTV. Приємного перегляду, Друзі!
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Твій відгук на

онлайн серіал і саундтрек

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Серіали » Краще не буває (2015)