Ціна минулого всі серії

Мелодрама Ціна минулого  дивитися онлайн в хорошій якості
Добавлено:
4 серии
Премєра:
21 августа 2018
Країна:
Россия
Жанр:
мелодрама
Режисер:
Тривалість:
47 мин.

Серіал мелодрама «Ціна минулого »:

Олексій і Марія Головины щаслива подружня пара виховує доньку Катюшу. Для оточуючих вони зразкова самодостатня сім'я, яка живе в розкішному особняку елітного селища, обидва працюють на престижній роботі і не мають фінансових проблем. Що ще можна бажати для щастя. Але все то лише видимі домисли з боку, а насправді стосунки чоловіка і дружина давно взяли повсякденну і сіру форму, без особливої радості і райдужних сплесків. Марію душить цей побут, і жінка піддається на авантюру. Вона закрутила бурхливий роман зі своїм колишнім однокласником Олегом Дем'яненко, який завжди був шалено в неї закоханий.

Жінці так не вистачає це вогню і запалу, що вона не встояла. Але проходить трохи часу, і героїня починає жалкувати про свою необдуманном вчинок. Адже хвилиною слабкості вона може перекреслити все своє розмірене благополуччя і підставити під удар улюблених і близьких. Усвідомивши все це. Вона твердо збирається оголосити Олегу, що між ними все скінчено. Але останній не бажає відпускати її і взагалі Дем'яненко зовсім не той чарівний і добрий малий, яким здавався спочатку. Чи зможе вона позбутися настирливого залицяльника або втратить довіру свого чоловіка назавжди, для якого мстивий коханець готує неприємний компромат.

Серіал Ціна минулого 1, 2, 3, 4 серія дивитися онлайн всі серії підрят 4 серии

Дивитися серіал «Ціна минулого » онлайн всі серії

  • 0
Ви легально дивіться серіал Ціна минулого 4 серии онлайн безкоштовно, без підписок і СМС.
Серіал Ціна минулого всі серії дивитися онлайн безкоштовно в хорошій 4K UHD якості! Щоб почати перегляд потрібно натиснути на кнопку в плеєрі і через кілька секунд почнеться відтворення відео. Зверніть увагу, що подивитися Ціна минулого онлайн ютуб youtube, а також інші серіали і фільми ви можете не тільки на комп'ютері, але і на пристроях андроїд (Android), iPhone, iPad, SmartTV. Приємного перегляду, Друзі!
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Твій відгук на

онлайн серіал і саундтрек

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Серіали » Ціна минулого (2018)